recuperare parola Yahoo messenger

sorynX

mi-am schimbat parola de curand la messenger si am facut o mare prostie am uitat-o smile.gif) dupa ce mi-am schimbat parola am dat remember si eu o am in programul de messenger dar nu o vad si nu pot sa intru din alta parte se poate cumva sa vad parola la mess? sry daca nu m-am exprimat prea bine:D
crysty2k5
Dai recover pe mail.yahoo.com, raspunzi la intrebari si o resetezi.

sorynX
stiu si eu cum se recupereaza o parola pe yahoo ms de ajutor dar intrebarile nu le mai stiu pe mine m-ar interesa daca stie cineva un soft ceva, orice o fi daca se poate sa nu mai imi arate cand ma loghez parola cu bulinase si sa mi-o arate normal adica sa nu o mai ascunda sau ceva asemanator, am intrat si in meniul de la yahoo messenger la privacy dar nu am nici o optiune sa ca sa nu mai imi ascunda parola
Ursul_Polar
QUOTE (sorynX @ 30th October 2009, 21:23) *
stiu si eu cum se recupereaza o parola pe yahoo ms de ajutor dar intrebarile nu le mai stiu pe mine m-ar interesa daca stie cineva un soft ceva, orice o fi daca se poate sa nu mai imi arate cand ma loghez parola cu bulinase si sa mi-o arate normal adica sa nu o mai ascunda sau ceva asemanator

ti s-a dat un raspuns ce e valabil
pentru altceva cauta in alta parte sau potoleste-te
Official
Daca ai parola salvata exista SnadBoy's Revelation.
Descarci de aici si instalezi.
Deschizi programul si tragi cu mausul cerculetul din program peste asteriscurile din messenger.
Va arata ca in poza de mai jos:
Click pentru a vizualiza atașamentul
sorynX
ms de ajutor "Oficial" dar in loc sa imi scrie parola care o am eu imi scrie simplu "password"
Official
CITAT (sorynX @ 30th October 2009, 21:50) *
ms de ajutor "Oficial" dar in loc sa imi scrie parola care o am eu imi scrie simplu "password"

Ai pus cumva peste zona unde scrie password? Incearca mai cu grija si pune exact peste stelute. Daca il tragi unde scrie Password iti va scrie ''&password''.

sorynX
am mai incercat acuma odata si tot asa imi arata dar mi-ai dat niste idei cu softul asta tau ms mult o sa mai vad pe google sa vad ce mai gasesc ms inca odata de ajutor si daca mai stii si altceva nu ar fi rau ms inca odata
Official
Hmm..ai incercat sa te loghezi cu parola 'password' ? Nu vad de ce la tine nu ar merge programul.
sorynX

si culmea ca am mai incercat acuma un program asemanator cu asta care ai zis tu mai sus si imi arata aceasi chestie imi zice tot "password" acolo unde ar trebui sa imi arate parola mea
Krisler12
Descarca-ti un stealer de pe net si fura-ti-o singur ! E cea mai buna idee !
sorynX
poti sa imi recomanzi unu daca nu se poate aici da-mi un privat ms
roua
CITAT (sorynX @ 30th October 2009, 22:22) *
poti sa imi recomanzi unu daca nu se poate aici da-mi un privat ms

Exista arie dedicata. Data viitoare foloseste search-ul.

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...yahoo+messanger
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.