tomaso
30th October 2009, 17:40
Mă interesează opiniile celor care consideră că cele două televiziuni sunt abjecte.
Cine le consideră uneltele democrației, este liber să zburde pe alte topicuri ( că sunt gârlă ).
Așadar, ținând cont că ambele televiziuni mint la modul ordinar, nu respectă dreptul la replică, propagă falsuri și făcături, care credeți totuși că ar fi cea mai abjectă ? Care dintre ele credeți că a strâns la un loc cei mai jegoși lachei & tonomați ? Care credeți că este cea mai de disprețuit oficină propagandistică ?
Teophileos
30th October 2009, 17:55
" Antena 3 " este o hazna , "un hardau de laturii" de langa casuta de lemn din fundul gradinii !
" Realitatea RV " este o cocina de porci turbati dupa bani usor castigati !
xdaniel
30th October 2009, 17:57
CITAT (tomaso @ 30th October 2009, 18:40)

Mă interesează opiniile celor care consideră că cele două televiziuni sunt abjecte.
Cine le consideră uneltele democrației, este liber să zburde pe alte topicuri ( că sunt gârlă ).
Așadar, ținând cont că ambele televiziuni mint la modul ordinar, nu respectă dreptul la replică, propagă falsuri și făcături, care credeți totuși că ar fi cea mai abjectă ? Care dintre ele credeți că a strâns la un loc cei mai jegoși lachei & tonomați ? Care credeți că este cea mai de disprețuit oficină propagandistică ?
Mai conteaza cat de abjecte sunt, avand in vedere ca Basescu isi face afis electoral in care ataca Parlamentul??? Poate ca doar au o atitudine corecta, singura care se poate aborda vizavi de Basescu.
Daca pana acum imi inchipuiam ca n-am facut un lucru chiar atat de rau ca l-am votat pe Basescu la ultimele alegeri, pe cuvantul meu ca, dupa ce-am vazut afisul cu "De ce le e frica nu scapa!", aproape ca regret ca n-am votat cu Nastase.
bog4u
30th October 2009, 18:37
Ar fi fost bine sa existe la chestionar si optiunea : "ambele" !
In felul lor ambele televiziuni de asa zise stiri sunt complet iesite din tiparul adevaratelor televiziuni de acest gen din usa si ue: cnn, bbc world, euronews !
In romanica se pare ca stirile de interes global si national nu au "priza" la publicul care-si doreste permanent balci si circ
!
marlowe
30th October 2009, 18:51
televiziunea de laBe1 Tv e cea mai abjecta, aia unde presteaza Naspul. orice televiziune e abjecta cand pupa in kur puterea, asa ca raspunde-ti singur, asta pana nu se inchide topicul, ca nu-i dau mai mult de cinspe minute - a fost facut la nervi....
sexterminator
30th October 2009, 19:04
Greu răspuns.
E ca și cum ai compara doi căcați; unul în formă de securist torționar, altul în formă de mafiot feneist.
Totuși, Latrina 3 are un avantaj. Are cea mai mare densitate de curve de presă și de schizofrenici pe mp.
So Latrina 3.
-
F interesant - în 5 min au apărut vreo 10 voturi doar pt Realitatea.
Cine zice că Ochiul & Timpanul nu se descurcă și cu netu' ?
ego_zenovius
30th October 2009, 19:07
Antena, clar. Realitatea (si, de fapt, nicio alta televiziune) nu are nici macar un om de nocivitatea celor din care Antena are un intreg buchet: Badea, Gadea, Ciutacu, Stan. Realitatea e chiar un post onorabil si decent in comparatie cu Antena.
xdaniel
30th October 2009, 19:07
CITAT (bog4u @ 30th October 2009, 19:37)

Ar fi fost bine sa existe la chestionar si optiunea : "ambele" !
In felul lor ambele televiziuni de asa zise stiri sunt complet iesite din tiparul adevaratelor televiziuni de acest gen din usa si ue: cnn, bbc world, euronews !
Pe dracu'! Daca vrei sa vezi cat de obiectiv e CNN-ul, intreaba-i pe arabi si/sau compara cu Al-Jazeera! Euronews? Aia sunt complet pe dinafara vizavi de realitatea romaneasca.
Pedelacii ar vrea ca Antena 3 si Realitatea TV sa-l slujeasca pe Basescu asa cum l-a slujit TVR"L"
pe Iliescu.
TOMASO, sa-ti fie rusine! Esti om batran, ca si mine. Cum poti sa zici ca oricare dintre ele este "abjecta"? Ai trait perioada TVR-ului controlat de FSN, nu-i asa? Astia de la Antena 3 ofera drept de replica la orice si lumea ii poate auzi pe toti candidatii. Compara cu TVR-ul care filma numai tiganii vanzatori de seminte in Piata Universitatii! Sau care oferea imagini cu cinci sute de oameni cand acolo erau 20.000!
radumiki
30th October 2009, 19:26
Ma uit mai mult pe Realitatea.
Nu am nervi sa ma uit la Sinteza Zilei a lui Gadea si invitatii lui trasniti, incerc insa sa nu pierd bizbazarul lui Moise Guran, un tip destept si echidistant. Si Mircea Badea ma plictiseste deja datorita vesnicilor lui obsesii.
Ora de foc a lui Ursu si duduita Oana Stancu e una slaba rau, mai ales datorita prezentatorilor insipizi, fara personalitate.
In concluzie, e mai bun un film sau un meci.
Imperathor
30th October 2009, 19:33
A3
altai
30th October 2009, 20:33
antena e cea mai partinitoare daca asta vrei sa zici.
il prezinta pe base ca pe sadam hussein. nu sunt fanului doar observ.
realitatea incearca sa mai dea o aparenta de echidistanta dar sunt curve si ei.
invita aceiasi 3-4 politicieni labagii sa-si dea cu parerea asupra orice: cutremur, pretu la lapte, accident feroviar, ordonante, etc.
deci sunt mai slabi
maryus75
30th October 2009, 20:50
CITAT (tomaso @ 30th October 2009, 17:40)

B1 tv
xdaniel
30th October 2009, 20:56
CITAT (altai @ 30th October 2009, 21:33)

antena e cea mai partinitoare daca asta vrei sa zici.
il prezinta pe base ca pe sadam hussein. nu sunt fanului doar observ.
Nu sunt foarte sigur ca e chiar atat de mare diferenta intre base si sadam, daca privim comparatia in termeni relativi (nu absoluti). Relativ la tari, la aria de civilizatie etc.
Basescu pur si simplu nu intelege ca nu poti lupta pentru propasirea democratiei cu mijloace nedemocratice. Initiativa, de-a dreptul laudabila, de a reduce numarul de parlamentari este eclipsata de metodele folosite. Spiritul ei (al initiativei) devine mort!
Mosotti
30th October 2009, 21:28
niciuna
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.