barbu_petru
30th October 2009, 17:00
Buna ziua, sunt nou membru pe acest Forum, va salut pe toti. Am o problema cu partitia C. Se umple foarte repede (de 2 ori pe zi ). Spatiu liber este 1 Gb dar in Windows/SoftwareDistribution/Download/ se umple foarte repede, trebuie sa tot sterg fisierele de acolo. Cum pot scapa de asta? Stima
AAdorjan
30th October 2009, 21:00
barbu_petru
30th October 2009, 21:15
Partitia C are 5Gb, e sufcient, adica a fost pana mi-am bagat net-ul.
botelucian
30th October 2009, 21:58
ccleanerinainte de shutdown si gata doar 5 gb ?? scoate diin wiindows jocuri si calte chestii care nu folosesti si manual poti sterge niste imagini etc numai 5 giga ?
barbu_petru
31st October 2009, 01:35
Da dora 5Gb, asa l-am partitionat acum multa vreme. Folosesc des CCleaner iar pe C am doar cateva programe instalate. Ce fisiere salveaza Windowsul in acest director? Windows/SoftwareDistribution/Download/ ???
andreigherghe
31st October 2009, 01:55
1. Foloseste Google. Daca o sa cauti Windows/SoftwareDistribution/Download/ , in al doilea rezultat se afla raspunsul. Si anume: Dezactivezi Automatic Updates
2. Ce Windows ai?
3. 5GB... Cam putin...
AAdorjan
31st October 2009, 09:16
Pai Microsoft specifica 20gb pentru Windows 7 (ma gandesc ca acesta versiune o ai din moment ce ai postat aici).
Deci cu 5gb normal ca se umple non stop.
barbu_petru
31st October 2009, 11:18
Scuze , de fapt am Windows XP. O sa incerc sa dezinstalez Automatic Updates, asta pare sa fie cauza. Stima
andreigherghe
31st October 2009, 14:04
Atunci de ce ai postat pe sectiunea Windows 7 ??
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.