il am insa acum nu stiu cum ... sa-l pun ... ma puteti ajuta ? php .. cred ca e... si 2 2 cum pot sa inregistrz functiile intr-o tema php ?
SPLFFF
30th October 2009, 14:44
Citeste o carte.
danok007
30th October 2009, 14:46
2 chiar. Una de romana si alta de php
Bogdan2901
30th October 2009, 18:07
Lasand glumele la o parte, ceea ce ai tu ( DSLAN ) nu este deloc recomandabil sa il folosesti pe net ! Daca te prind InnoGames, ai incurcat-o ..... Si o faza tare. Nu vreau sa te superi: Intrebi cum poti creea un astfel de joc, cand nici macar nu iti poti da seama daca e in php.... Macar sa ai "simtul browserului" .... Ai vazut probabil url-ul in timp ce joci (un exemplu):
http://ro10.triburile.ro/staemme.php?screen=overview_villages&intro . Daca ai stii PHP, ai stii ce inseamna . SI marele indiciu: staemme.php ....
Plus, pe blogul InnoGames gasesti o imagine cu un cod PHP, plus ca daca ai avea cunostintele necesare creearii acestui joc, ai putea face diferenta dintre un script java, php, etc.....
Parerea mea: Chiar daca ai reusi sa creezi unul, va fi foarte greu..... Adica server dedicat daca ai succes, dar mai mult ca sigur NU.... Aproape zilnic se lanseaza cate unul, si putine au succes (tribal wars, travian, ikariam, tanoth, etc....)
puya4ever
30th October 2009, 18:47
e destul de greu sa faci un astfel de joc, ai nevoie de cunostinte avansate PHP ia-o si tu cu inceputul , sti macar cum afisezi un text in php sau cum declari o variabila ? =)