Unde pot merge cu un hdd la garantie?

darklight3

Salut.
Am cumparat acum un an mai multe componente de la mariosoft, printre care si un hdd seagate de 500 gb care a cam crapat intre timp, si acum cand sa ma duc cu el la garantie, surpriza mare, firma mariosoft a dat faliment, sau in fine, ce o fi patit de s-a inchis. Acum intrebarea mea e, mai pot merge undeva pentru garantie sau pot sa-l arunc?
scubyded
CITAT (darklight3 @ 30th October 2009, 11:57) *
Salut.
Am cumparat acum un an mai multe componente de la mariosoft, printre care si un hdd seagate de 500 gb care a cam crapat intre timp, si acum cand sa ma duc cu el la garantie, surpriza mare, firma mariosoft a dat faliment, sau in fine, ce o fi patit de s-a inchis. Acum intrebarea mea e, mai pot merge undeva pentru garantie sau pot sa-l arunc?

Pe certificatul de garantie trebuie sa scrie o adresa ...un service ceva.In cazul in care nu scrie te poti duce in sema park la baietii de la depozit sa le explici situatia si sa mentionezi ca platesti ca altfel nu te baga in seama din moment ce produsul nu e de la ei.
O alta varianta aar fi sa cauti pe google depanatori de hdd-uri.
spor in continuare!!!

dreaQ
E dureros dar mai bine cumperi altul. Au apus vremurile cand un hard de 10 giga era 4 milioane o parte importanta din salariu la vremea respectiva.
darklight3
CITAT (dreaQ @ 30th October 2009, 16:04) *
E dureros dar mai bine cumperi altul. Au apus vremurile cand un hard de 10 giga era 4 milioane o parte importanta din salariu la vremea respectiva.

Da, asa e, dar nu neaparat dureros, ca acum unul la fel e sub 2 mil, dar ma gandeam ca daca tot are garantie pana in 2013 poate era vreo cale sa beneficiez de ea.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.