Basarab
29th October 2009, 19:19
A luptat Basescu si PDL contra coruptiei?
CORUPTIA este o problema grava, de importanta capitala.
Observ ca nu se vorbeste in campanie de coruptie? Oare de ce?
stalnet1
29th October 2009, 19:23
CITAT (Basarab @ 29th October 2009, 19:19)

da /...A luptat ! a fost nutzi la inaintare...si chiar daca n-a luptat o va face in urmatorii 5 ani ...
Dar ce importanta are? Ce conteaza ,e ce spune vanghele,iliescu ...ce a facut marinarul nu conteaza ...dusmanii e importanti 

pt ca nu exista coruptie
Basarab
29th October 2009, 19:25
Rog din inima moderatorii sa nu inchida topicul chiar daca este anti-sistem.
SA DEMONSTREZE impartialitate.
unu
29th October 2009, 19:35
QUOTE (Basarab @ 29th October 2009, 19:19)

basescu + pdl = coruptie!
mai corupti ca astia n-au existat niciodata in romania
noi vorbim despre termopanele lui nastase cand basescu isi trage case singur din banul public, isi pune in functie toti apropiatii, total incompetenti, sau face referendum inutil chiar in ziua alegerilor. trist
Basarab
29th October 2009, 19:45
De ce nu scoate BASESCU nici un afis, baner despre coruptie?!
A eradicat-o? NU ZICE UN CUVINTEL.
DE CE TACE?! De ce nu spune clar despre coruptie nimic?!
colt45
29th October 2009, 19:47

parca au condamnat un militian ca a luat spaga 200 de euro ca sa nu-i salte carnetul unuia cu goarna imnuiata in alcool
GeorgeM
29th October 2009, 19:51
CITAT (Basarab @ 29th October 2009, 19:25)

Rog din inima moderatorii sa nu inchida topicul chiar daca este anti-sistem.
SA DEMONSTREZE impartialitate.
Adica,...pe romaneste:
"Milă, milă, ma dau afara din partid daca nu produc Saptamanal topicuri noi Anti- Basescu!
Imi pierd locul de munca, si asa prost platit!
De o saptamana nu am putut sa ma gandesc la nimic, s-ar termina campania electorala pana sa vin cu o alta idee !
Ati vazut doar ca a trebuit sa clonez alte topicuri, ramasesem in pana de idei!
Milă! Sunt un clonac de topicuri, nu numai de User! "
stalnet1
29th October 2009, 19:55
CITAT (GeorgeM @ 29th October 2009, 19:51)

Adica,...pe romaneste:
"Milă, milă, ma dau afara din partid daca nu produc Saptamanal topicuri noi Anti- Basescu!
Imi pierd locul de munca, si asa prost platit!
De o saptamana nu am putut sa ma gandesc la nimic, s-ar termina campania electorala pana sa vin cu o alta idee !
Ati vazut doar ca a trebuit sa clonez alte topicuri, ramasesem in pana de idei!
Milă! Sunt un clonac de topicuri, nu numai de User! "
georgica ...nu vrei sa ne spui tu in locul lui base de unde are fii-sa 1mil de euro?
e o chestie de-a dreptul jegoasa sa scrii ce ai scris daca nu poti raspunde la un rahat de intrebare..
te stiam baiat fin! Doboara-ti interlocutorul cu ce stii nu cu voma!
Official
29th October 2009, 19:59
O fi vrut sa lupte dar stii bancul ala:
"Doi soldati romani intalnesc in padure doi soldati rusi.
-Ba Ioane hai sa-i impuscam!
-Ba tu nu vezi ca ei sunt doi si noi suntem singuri?"
De ce sa lupti impotriva coruptilor cand e mai profitabil sa li te alaturi. Daca a luptat impotriva coruptilor atunci aceia erau psd-isti.
alinpion
29th October 2009, 20:07
Cei care spun DA ar fi bine sa vina si cu exemple concrete!
Eu am spus NU pentru ca: Flota, Mihaileanu, Popoviciu, fratele face afaceri cu armata, Ritzi, Placinta, Berceanu, Udrea, Nastase, Mazare, etc.
Vad ca se strang multi la DA si nici un argument!!
Spui DA ca esti prost si nu stii pe ce lume traiesti sau esti postac PDL-ist!! Daca nu vii si cu argumente degeaba!
accelerator
29th October 2009, 20:19
Mentalitatea asta ca presedintele lupta contra coruptiei e primitiva si neschimbata de 20 de ani. Au judecatorii si procurorii liberate mai mare fata de anii trecuti? Are presa liberatate mai mare fata de anii trecuti? Are politia posibilitatea sa se organizeze astfel incat sa fie eficienta in lupta cu mica/marea coruptie? Acestea sunt intrebarile, nu mai manipulati populatia cu intrebari de tipul asta? E pura stupizenie!
Bean
29th October 2009, 20:21
CITAT (Basarab @ 29th October 2009, 19:45)

De ce nu scoate BASESCU nici un afis, baner despre coruptie?!
A eradicat-o? NU ZICE UN CUVINTEL.
DE CE TACE?! De ce nu spune clar despre coruptie nimic?!
Exista pliante scoase de Base si PDL in care se aminteste de justitia depolitizata si numarul considerabil de cazuri comparativ cu regimurile anterioare (unde e aproape nul) de politicieni, oligarhi, baroni trimisi in judecata.
In alta ordine, tu iti imaginezi ca in Romania, in cocina asta imputita, se va eradica coruptia?
Este deja automatism inscris adanc in constiinta colectiva, nationala.
Este a doua natura a romanilor. Mi-e scarba.
danut21
29th October 2009, 20:25
Acei care au votat DA oare la ce s'au gandit? Mai pedelei sondajul se refera la coruptie nu cu cine votati la prezidentiale. Poti sa fii fanatic pdl sau sa urasti psd dar adevarul trebuie spus. Nu inseamna ca daca il sustii pe Basescu => a luptat impotriva coruptiei. Si ca sa fiu concis Basescu n'a facut nimic pt coruptie dimpotriva
alinpion
29th October 2009, 20:28
Daca nu avea de gand sa starpeasca mogulii, oligarhii si baronii (coruptia) atunci de ce si-a bazat campaniile pe asta???? Trebuia sa spuna ce poate sa faca nu altceva. Intrabarea subiectului este cat se poate de buna.
Va supara ca nu puteti sa dati nici un exemplu,NU???!!!
Eu am dat argumente de ce NU sa va vad si pe voi cei cu DA!
Nu o mai frecati aiurea! Simplu si la subiect! DA pentru ca........
stalnet1
29th October 2009, 20:29
CITAT (accelerator @ 29th October 2009, 20:19)

Mentalitatea asta ca presedintele lupta contra coruptiei e primitiva si neschimbata de 20 de ani. Au judecatorii si procurorii liberate mai mare fata de anii trecuti? Are presa liberatate mai mare fata de anii trecuti? Are politia posibilitatea sa se organizeze astfel incat sa fie eficienta in lupta cu mica/marea coruptie? Acestea sunt intrebarile, nu mai manipulati populatia cu intrebari de tipul asta? E pura stupizenie!
zii asta lui basescu...
personal consider ca basescu are un singur adversar ...sticla de macheala!
Bean
29th October 2009, 20:30
CITAT (danut21 @ 29th October 2009, 20:25)

Acei care au votat DA oare la ce s'au gandit? Mai pedelei sondajul se refera la coruptie nu cu cine votati la prezidentiale. Poti sa fii fanatic pdl sau sa urasti psd dar adevarul trebuie spus. Nu inseamna ca daca il sustii pe Basescu => a luptat impotriva coruptiei. Si ca sa fiu concis Basescu n'a facut nimic pt coruptie dimpotriva
Chiar daca ar fi incercat, n-ar fi putut face nimic.
Increngatura de sacali este mult prea puternica. Cu atat mai mult cu cat nu ai nici majoritate, caci aia nu era majoritate ci era cal troian.
Ideea de baza e urmatoarea: toti vor sa fure, toti vor putere, toti sunt la esenta niste lichele. Ce e important: unii sunt mai mult, altii mai putin.
stalnet1
29th October 2009, 20:33
CITAT (Bean @ 29th October 2009, 20:30)

Asa ca s-a hotarit sa nu faca nimic
alinpion
29th October 2009, 20:35
Atept un argument!!
Am ales DA pt ca........ si nu pt ca sunt un postac pdl-ist caruia ii curge scuipat din gura de prost ce e.
danut21
29th October 2009, 20:36
CITAT (Bean @ 29th October 2009, 20:30)

Increngatura de sacali este mult prea puternica. Cu atat mai mult cu cat nu ai nici majoritate, caci aia nu era majoritate ci era cal troian.
Ideea de baza e urmatoarea: toti vor sa fure, toti vor putere, toti sunt la esenta niste lichele. Ce e important: unii sunt mai mult, altii mai putin.
si tu crezi ca bietul basescu se lupta cu sacali? Basescu a avut si are toate mijloacele sa starpeasca coruptia numai sa vrea. Dar macovei (prietena lui) n'a facut nici o branza cat a a fost la justitie. Si basescu a promis ca lupta cu coruptia!
bog4u
29th October 2009, 20:36
Daca a luptat impotriva coruptiei a facut-o ineficient , rezultatele fiind aproape nule !
Base a fost intr-o continua campanie electorala din 2004, unicul sau scop fiind obtinerea unui nou mandat de presedinte si "aranjarea financiara" a rudelor !
prosicontra
29th October 2009, 20:38
da, a luptat - cum lupta Camorra impotriva N‘Dranghetta, acolo unde li se suprapun interesele
Delano
29th October 2009, 21:02
CITAT (alinpion @ 29th October 2009, 20:28)

Eu am dat argumente de ce NU sa va vad si pe voi cei cu DA!
Nu o mai frecati aiurea! Simplu si la subiect! DA pentru ca........
CITAT (alinpion @ 29th October 2009, 20:35)

Atept un argument!!
Mai ai de asteptat, postacii sunt in sedinta de beci pe tema asta
Mosotti
29th October 2009, 21:02
si-a facut cioaca nevoile intre rucar si bran?
DA
NU
CANCEL
mii de threaduri despre basescu. pick one
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.