Ajutor stabilire culori camere parchet , mobila, gresie pereti perdele

hardc0r3

Buna ziua,
Acum sunt in toiul renovarii unu apartament cu 3 camere si as dori niste sfaturi cu privire la culorile pe care sa le combin.
M-am gandit ca bucataria sa fie cu gresie si faianta de un bej deschis si la fel si peretii fara faianta , ce culoare ar trebui sa aiba mobila si perdeaua sa se asorteze .
Livingul vreau sa il fac alb si cu un mobilier pe negru, ce culoare mi-ati recomnda pentru parchet?, ce culoare de draperii, perdele si aplice de perete mi-ati recomanda ? Camera mica doresc sa o fac verde deschis, ce culoare de parchet s-ar potrivi, aceeasi intreebare si pentru draperii, perdea, aplica si parchet ?Dormitorul il vreau un albastru deschis si am aceleasi intrebari ca si mai sus.
Va rog sa ma ajutati.
claudiu.matei
Cel mai bine ar fi fost sa consulti un designer de interior cu privire la alegerea culorilor, in functie de culorile tale preferate, de pozitia ferestrelor pe punctele cardinale, de combinatia obiectelor din camera, de lumina directa si indirecta. Este greu sa ti imaginezi o varietate de culori si sa spui .."merge albastru, sau rosu". Se fac desene, simulari.

Nu ai cum sa intrebi daca ar recomanda cineva aplice pentru ca aplicele nu se pun pe perete la recomandarea unui si a altuia. Este nevoie de supliment de lumina pe zona aia? Va scoate ceva in evidenta aplica respectiva? Daca raspunsul la ambele intrebari este NU, ma tem ca o sa dai banii degeaba pe aplice. Cam atat. Sfatul meu, consulta un designer si o sa fie bine.

hardc0r3
CITAT (claudiu.matei @ 30th October 2009, 10:10) *
Cel mai bine ar fi fost sa consulti un designer de interior cu privire la alegerea culorilor, in functie de culorile tale preferate, de pozitia ferestrelor pe punctele cardinale, de combinatia obiectelor din camera, de lumina directa si indirecta. Este greu sa ti imaginezi o varietate de culori si sa spui .."merge albastru, sau rosu". Se fac desene, simulari.

Nu ai cum sa intrebi daca ar recomanda cineva aplice pentru ca aplicele nu se pun pe perete la recomandarea unui si a altuia. Este nevoie de supliment de lumina pe zona aia? Va scoate ceva in evidenta aplica respectiva? Daca raspunsul la ambele intrebari este NU, ma tem ca o sa dai banii degeaba pe aplice. Cam atat. Sfatul meu, consulta un designer si o sa fie bine.

multumesc frumos , asa am sa fac
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.