Joaca-te cu votul

hermman

In plina campanie va ofer posibilitatea sa simulati un vot online, sa incarcati poze cu favoritii si sa comentati sau sustineti candidatul preferat.

VOT ONLINE
A_shot_of_JB
tu ce esti pnl-ist ?

mihai!
  Pot sa ma amuz ?  laugh.gif

Si ? Pentru asta te-ai inscris ?
kosty91
Crin Antonescu

40.4% 433 voturi

Traian Basescu

24.1% 258 voturi

Mircea Geoana

22.0% 236 voturi

Nu stiu

4.2% 45 voturi

Sorin Oprescu

3.8% 41 voturi

George Becali

2.1% 23 voturi

Corneliu Vadim Tudor

2.1% 22 voturi

Kelemen Hunor

1.3% 14 voturi

WTF...
cosmin_17
CITAT (hermman @ 29th October 2009, 16:42) *
In plina campanie va ofer posibilitatea sa simulati un vot online, sa incarcati poze cu favoritii si sa comentati sau sustineti candidatul preferat.

Si eu daca nu vreau sa votezi cu cei de acolo,ce fac?
A_shot_of_JB
mai bine il puneti pe crin cu 100% w00t.gif
ma-ta
eu azi l-am vazut pe unul de la pnl,a trecut prin fatza mea..a aparut si pe la tv,am ramas gen wtf

mihai!
CITAT (ma-ta @ 29th October 2009, 17:05) *
eu azi l-am vazut pe unul de la pnl,a trecut prin fatza mea..a aparut si pe la tv,am ramas gen wtf

Pai si ce? Eu era sa dau cu masina peste Vacaroiu in piata Victoriei.Mi-a sarit in fata de pe trotoar.  Chiar asa ,asta pe unde o mai fi ? 

Dupa aia radeam ca prostu in masina,ma gandeam ca daca ii rupeam picioarele aluia cum mi se umple scara blocului de reporteri. 

A_shot_of_JB
CITAT (mihai! @ 29th October 2009, 17:17) *
 Pai si ce? Eu era sa dau cu masina peste Vacaroiu in piata Victoriei.Mi-a sarit in fata de pe trotoar.  Chiar asa ,asta pe unde o mai fi ? 

Dupa aia radeam ca prostu in masina,ma gandeam ca daca ii rupeam picioarele aluia cum mi se umple scara blocului de reporteri. 

te legau jacii daca-l omorai pe Vacaroiu laugh.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.