Placa video

jok3r4u

Salut happy.gif.
Deoarece prin niste dubioase intamplari placa video care o aveam pana acum si despre care pot sa fac o lista mai lunga decat cea pentru mos craciun de cuvinte nasoale( laugh.gif)un ati hd 3450,s-a stricat(face niste puncte verzi pe ecran vizibile la rezolutie mica)m-am hotarat sa-mi iau o alta placa video.
Am AMD Athlon x2 5000+ si o placa de baza ECS 7050m-m,3 giga de rami.Vream sa-mi iau si un monitor nou,ceva de 20-22'dar aia e alta mancare de peste.
De jucat nu ma joc,dar daca chiar imi vine sa-mi pierd 1 ora aiurea jucandu-ma,nu vreau sa meraga jocu cu un fps happy.gif.In rest un film hd acolo si cam atata.
Si nu vreau sa coste mult:D.

Ce ma sfatuiti sa cumpar?

LE:mi-am dat seama ca mergea mai bine la sfaturi privind achizitiile......sry sleep.gif
mariux21
Ce slot ai pentru placa video PCI EXPRESS PCIE2.0 AGP ?

jok3r4u
CITAT (mariux21 @ 29th October 2009, 14:43) *
Ce slot ai pentru placa video PCI EXPRESS PCIE2.0 AGP ?

PCI si PCIE x1,x16.
mariux21
CITAT (jok3r4u @ 29th October 2009, 14:47) *
PCI si PCIE x1,x16.

daca ai pcie iti recomand ASUS cu Chipset Nvidia, ai o multitudine de optiuni...dar depinde si de cati bani vrei sa dai.

uite ceva acceptabil
Placa video Asus Nvidia 8500GT 1Gb in jur de 200lei
gamezcdr
Peste 6 luni trebuie s-o schimbi, mergi pe un 9600 GT sau ATI 4670, bugetul alocat ?
yeeeeman
Daca e sistem cumparat gata asamblat de la magazine gen Altex, Domo, sigur ai si o sursa slabuta tare in el, si in cazul asta vei fi nevoit sa mergi pe HD4670 deoarece 9600GT care este o idee mai buna decat ea, consuma si mai mult.
Scrappy_Coco
QUOTE (mariux21 @ 29th October 2009, 14:48) *
daca ai pcie iti recomand ASUS cu Chipset Nvidia, ai o multitudine de optiuni...dar depinde si de cati bani vrei sa dai.

uite ceva acceptabil

8500 gt? De 1gb? La 200 lei? Si sa numesti acceptabil? Cum asa?
@jok3r4u Buget?

jok3r4u
CITAT (yeeeeman @ 29th October 2009, 21:03) *
Daca e sistem cumparat gata asamblat de la magazine gen Altex, Domo, sigur ai si o sursa slabuta tare in el

am o sursa de 450W,nu o problema,oricum vreau sa o schimb cu un http://www.pcgarage.ro/surse/rasurbo/silen...dlp-435/,pentru ca e mai silentioasa happy.gif.

CITAT
Buget?

buget nu stiu,n'as da mult pe ea,mai ales ca nu ma joc,sa fie ceva acceptabil pana in 200 roni,+/- ceva.

ma uitam la asta 2 :http://www.pcgarage.ro/placi-video/powercolor/radeon-hd3650-1gb-ddr2-128-bit/
http://www.pcgarage.ro/placi-video/powerco...b-ddr2-128-bit/

ce ziceti de ele? happy.gif
AMETHIST
CITAT (mariux21 @ 29th October 2009, 14:48) *

uite ceva acceptabil

esti cat se poate de pe langa in legatura cu placile video
nu doar ca nu e deloc acceptabil, e cea mai proasta idee posibila

asta e mult mai buna decat cele doua alese de tine
http://www.sigmanet.ro/PowerColor-ATI-Rade...28bit---id32423

la o placa video ULTIMUL lucrtu care conteaza e cati mega sau giga are
jok3r4u

CITAT (AMETHIST @ 30th October 2009, 22:14) *
la o placa video ULTIMUL lucrtu care conteaza e cati mega sau giga are

stiam si eu asta.am ales varianta cu un gb pentru ca diferenta de pret e relativ mica happy.gif .
eu m-am uitat doar pe pc garage si nu era nici o placa cu gddr 3 si macar 128 biti pana in doua milioane,de aia m-am multumit si cu una cu gddr2.

totusi HD4650 de ce nu ar fi buna,din moment ce nu ma joc? huh.gif

multumesc oricum de propunere happy.gif
gamezcdr
Daca nu te joci e arhisuficient un 8500 GT sau un ATI 3450 dar daca vrei sa bagi un joc de asta nou nu va merge fluent (30-60 fps) decat in 640 x 480 cu toate detaliile pe minim.
Scrappy_Coco
QUOTE (jok3r4u @ 31st October 2009, 13:47) *
stiam si eu asta.am ales varianta cu un gb pentru ca diferenta de pret e relativ mica happy.gif .
eu m-am uitat doar pe pc garage si nu era nici o placa cu gddr 3 si macar 128 biti pana in doua milioane,de aia m-am multumit si cu una cu gddr2.

totusi HD4650 de ce nu ar fi buna,din moment ce nu ma joc? huh.gif

multumesc oricum de propunere happy.gif

Eu as lua 4670 , are un pret excelent. Daca zici ca nu te joci deloc , poti sa cumperi 4650.
vimann
4670 recomand si eu
jok3r4u
probabil ca 4670 va fi,cu o varianta de racire pasiva happy.gif.
de la nvidia nu este nimic care sa se incadreze in buget?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.