Instalare HP PAVILION DV5-1101en

caramela_carmen

Buna seara, sunt noua pe aici si m-am inscris la indrumarea unui coleg de servici pentru a ma ajuta voi sa imi rezolv problema.
Detin un HP Pavilion Dv5-1101en cu window VISTA pre-instalat, din magazin. Merge bine insa nu sunt acomodata cu acest sistem de operare si as dori sa imi instalez XP.
Colegii mei au incercat sa instaleze window XP dar fara o reusita, mi-au spus sa va scriu aici pentru ca sunteti experti in domeniu.
Din cate am auzit pe window XP va trebui sa copiez 'DRIVER-e' pentru webcam, microfon si toate componentele, as vrea sa imi spuneti de unde le scot si pe acelea.

Deci, v-as ruga din suflet sa ma ajutati sa pun Xp Profesional pe laptopul meu,astept raspunsurile voastre cat mai detaliat pentru ca sunt inca incepatoare in 'domeniul' acesta de instalari de windowze.

Va multumesc mult si o noapte cat mai placuta sa aveti.

Carmen Pop
c14h3r
CITAT (caramela_carmen @ 29th October 2009, 03:30) *
Buna seara, sunt noua pe aici si m-am inscris la indrumarea unui coleg de servici pentru a ma ajuta voi sa imi rezolv problema.
Detin un HP Pavilion Dv5-1101en cu window VISTA pre-instalat, din magazin. Merge bine insa nu sunt acomodata cu acest sistem de operare si as dori sa imi instalez XP.
Colegii mei au incercat sa instaleze window XP dar fara o reusita, mi-au spus sa va scriu aici pentru ca sunteti experti in domeniu.
Din cate am auzit pe window XP va trebui sa copiez 'DRIVER-e' pentru webcam, microfon si toate componentele, as vrea sa imi spuneti de unde le scot si pe acelea.

Deci, v-as ruga din suflet sa ma ajutati sa pun Xp Profesional pe laptopul meu,astept raspunsurile voastre cat mai detaliat pentru ca sunt inca incepatoare in 'domeniul' acesta de instalari de windowze.

Va multumesc mult si o noapte cat mai placuta sa aveti.

Carmen Pop

driveri pentru xp de aici. se dau jos driver-ii si se instaleaza. pentru a instala xp-ul ai nevoie de integrarea driver-ilor sata in kit-ul de xp. asta daca in bios nu exista nici o modalitate de a schimba modul de functionare a hard-ului. daca exista, se trece din SATA in IDE sau din AHCI in COMPATIBLE. in cazul asta nu mai este nevoie de integrare de driveri sata. daca se foloseste un sp3, este foarte posibil sa nu mai fie nevoie de acest lucru. daca nu este posibila integrarea driver-ilor sata in kit-ul de xp, se foloseste o unitate floppy externa si o disketa cu driver-ii sata (asta e mai greu).

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.