ldoc
28th October 2009, 17:42
Buna ziua,
Am deschis acest topic in speranta ca ma puteti ajuta in problema mea.
Am un Sony alpha 350 si de cateva saptamani bune am observat ca ceea ce imi arata pe viewfinder, nu imi arata si in poza imediat urmatoare pe care o fac. Cu alte cuvinte, atunci cand fac o poza, pe viewfinder imi arata o anumita incadrare, iar dupa ce am facut respectiva poza, in partea de sus se regaseste cam o treime din spatiul pe care eu nu l'am incadrat, respectiv vazut, pe vizor. Mentionez ca problema nu provine din partea viewfinder'ului, intrucat si pe liveview este aceeasi problema: una imi arata ca incadrare inainte de a face poze, si alta dupa ce am facut'o. De asemenea, as dori sa subliniez ca aparatul nu a suferit nici un soc sau cazatura.
Multumesc anticipat pentru eventualele sugestii.
ldoc
28th October 2009, 18:59
problema este ca e mai mult decat cei 5% mentionati de tine mai sus.. si este doar in partea de sus, repectiv partea din stanga cand se foloseste aparatul pe portrait. pe langa asta, din partea de jos a incadrarii taie tot atat cat apare in plus sus si astfel ceea ce se vede pe vizor nu apare exact la fel si in poza ulterioara. vreau doar sa stiu daca este vreo problema cu body'ul si merge reparata usor, asta in cazul ca a mai patit cineva asa ceva..
ldoc
28th October 2009, 21:17
da, ai inteles perfect. o sa incerc sa vorbesc..
multumesc pentru sfaturi