tavykbt
28th October 2009, 16:38
Salut! Am la lapop pe iesirea de casti mufa mama pentru mini jack de 3.5mm, adica un jack normal de 3.5 mm nu intra total in mufa. Am cautat intr-o gramada de locuri un adaptor insa nu am gasit nimic. Am vazut ca mai multe laptopuri au tipul asta de mufa, in special cele mai noi. Stie cineva de un adaptor sau am alta solutie sa pot asculta si eu la casti? Mersi!
SuperDuper
28th October 2009, 18:41
Nu stiu sa existe ce zici tu, cumpara un jack "adevarat" de 3.5mm, nu chestii ieftine din China. Stiu pe cineva care se plangea ca la iPod nu ii "intra" complet jack-ul (ii ramaneau cativa mm in afara) si cand a luat un jack de calitate nu a mai avut nici o problema.
d4m4g3
28th October 2009, 19:08
Nici eu nu stiu sa existe asa ceva. Jackul de 3.5mm este de 3.5mm si gata... Sau te referi la segmentele lui? Unele au 3 segmente, altele au 4. Dar aceeasi marime oricum.
Si da, chinezariile nu prea intra, sau intra si nu fac contact bine, sunt strambe, etc, deci vezi si ce jack bagi.
Trebuie sa ai la iesirea de casti jack de 3.5mm simplu, si castile deasemenea au tot 3.5mm (fara adaptor).
mortis
11th November 2009, 15:04
aceeasi problema am intampinat si eu si a mers aceeasi solutie
(cu ceva timp in urma)