Notificare apeluri pierdute

wii

Am o cartela Cosmote pe care o folosesc ocazional si ce ma deranjeaza e ca nu primesc notificare pentru apelurile pierdute din Orange. Daca telefonul e inchis si sunt sunat din Vodafone sau Digi la deschiderea telefonului primesc mesaj de avertizare ca am avut apel pierdut dar din Orange nu si nu. Interesant e ca numarul de Digi e un Orange portat in Digi (prefix 0755) si functioneaza notificarea dar pentru ce vine din Orange nu vrea si pace.
Am crezut ca e ceva in regula cu carteluta mea... am dezactivat si reactivat directionarile alea si tot asa. Exasperat am cumparat chiar si o alta cartela de test si la fel se comporta. Deci ce se intampla?
wii
N-are nimeni problema asta? Daca sunteti sunati din Orange si aveti tel inchis primiti la deschiderea lui mesaj de notificare?

SuperMelon
ai incercat sa suni si de pe ALT nr de orange? sau ALTE nr de telefon?
wii
QUOTE (SuperMelon @ 29th October 2009, 08:42) *
ai incercat sa suni si de pe ALT nr de orange? sau ALTE nr de telefon?

Am incercat d epe toate tel Orange ale colegilor de serviciu (diferite prefixe de Orange) si nimic. Inteleg deci ca voi nu aveti problema asta cu care eu ma confrunt pe doua cartele Cosmote? Poate fi ceva regional (doar in zona mea)?
aum
eu n-am intalnit problema asta. mergea f. bine si din orange ultima oara cand am testat.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.