Sa-i dai memorie RAM la placa video

andrei_210

Salut! Am auzit undeva ca poti sa-i dai RAM placii video, este posibil? huh.gif Daca da, cum?

Am 896 Mb RAM si o placa video de 128 Mb On-Board. Ma enerveaza ca unele jocuri imi merg sacadat, eu zic ca 896 mega de RAM imi ajung acum, da placa video e prea slaba. Sa o fac macar de 256... rolleyes.gif

Multumesc.
lex404
daca e on-board..nu faci prea multe nici cu 512 (cum am eu...)
sunt anumite setari..nu la toate poti.
cand aveam desktop, le faceam din BIOS.
nu prea se merita..daca nu e dedicata, tot nu te poti juca prea multe jocuri wink.gif

andrei_210
CITAT (lex404 @ 27th October 2009, 19:04) *
daca e on-board..nu faci prea multe nici cu 512 (cum am eu...)
sunt anumite setari..nu la toate poti.
cand aveam desktop, le faceam din BIOS.
nu prea se merita..daca nu e dedicata, tot nu te poti juca prea multe jocuri wink.gif

Desktop am, dar... asta e, ma gandeam ca exista ceva program care te ajuta sa faci acest lucru, pt. ca din BIOS... nu am gasit nimic.
lex404
cred ca mai exista aplicatii...dar nu se merita sa-ti bati capul. ia practit este o memrie virtuala... si aia 128, am impresia ca tot din RAM iti ia.
daca vrei ceva bun, i-ati o placa separata
andrei_210
CITAT (lex404 @ 27th October 2009, 19:18) *
cred ca mai exista aplicatii...dar nu se merita sa-ti bati capul. ia practit este o memrie virtuala... si aia 128, am impresia ca tot din RAM iti ia.
daca vrei ceva bun, i-ati o placa separata

Ai dreptate. smile.gif Oricum am de gand sa-mi iau o placa noua.
QED
Uite-te in Bios, trebuie sa fie pe la integrated peripherals, scos de pe auto si pus pe cea mai mare. Nu la toate placile de baza merge.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.