Stick USB problematic

Sethbv

Salutare, am vrut sa imi instalez ubuntu pe calculator de pe stickul usb, toate bune si frumoase pana aici. Am luat imaginea iso, am scris-o pe stick, am dat restart la calculator cu speranta sa intru in bios si sa selectez sa booteze de pe el si surpriza, cand sa faca testul de memorie ingheta. Prima oara am zis ca se rezolva cu inca un restart, dar se pare ca nu. Am incercat sa bag stick'ul in timp ce eram deja in bios si surpriza, iarasi a facut la fel, inghetat, nu mai mergea nimic, daca scoteam stick'ul ramanea la fel. Am zis ca o fii de la fisierele de pe el, i-am dat format, am incercat iar, la fel, am dat reset la bios, nimic, tot la fel. Daca bag stick'ul inainte sa booteze windowsul calculatorul ingheata, daca il bag dupa aceea, nici o problema, functioneaza perfect. Mentionez ca alaltaieri am instalat windows 7 de pe stick si nu am intampinat aceasta problema + multe alte instalari de windows/linux/etc de pe el si a mers perfect de fiecare data. Chiar nu inteleg ce l-a apucat, daca are cineva vreo idee, este binevenita. Multumesc anticipat.
Courage
1. Incearca cu alt stick.
2. Vezi setarile de BIOS pt USB
3. Exista update BIOS pt MB?

IdI1
Incearca sa il faci bootabil cu un alt soft. Eu iti recomand unetbootin http://unetbootin.sourceforge.net/

Sethbv
@ courage
1. o sa incerc
2. setarile sunt aceleasi ca si pana acum, cand a mers
3. nu

@ IdI1
Unetbootin am folosit ca sa il fac bootabil

Si totusi, ce l-a apucat?
Sethbv
Am descoperit problema, dupa ce am incercat de N ori sa il fac sa mearga, m-am gandit ca poate sa fie de la filesystem si l-am formatat ca ntfs si s-a gandit sa functioneze wallbash.gif Multumesc ptr sugestii cheers.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.