parul care iti cade din cauza folosirii in exces a gelului se regenereaza??? am o problema ft mare..sunt obsedat de parul meu!!! cand imi fac baie la cap imi sta foarte umflat si foarte sarmos...capul zici ca e o gogoasa )...abia dupa 2-3 zile se lasa parul ..pentru ca pun mult gel si nu mai vreau pentru ca imi cade parul!! deci ce sa fac sa renunt la gel si sa nu mai stea umflat?? eventual sa mi fac ceva tepi sus si la spate.multumesc!
crank_
26th October 2009, 14:15
Da,parul cazut din orice situatie (mai putin atunci cand ajungi sa chelesti) iti creste la loc. Trebuie sa iti gasesti o tunsoare care sa te avantajeze..sau te tunzi foarte scurt.
luk92
26th October 2009, 14:17
CITAT (crank_ @ 26th October 2009, 14:15)
Da,parul cazut din orice situatie (mai putin atunci cand ajungi sa chelesti) iti creste la loc. Trebuie sa iti gasesti o tunsoare care sa te avantajeze..sau te tunzi foarte scurt.
nu mi sta bine tuns foarte scurt ..parul meu are in jur de 2-3 cm si imi sta foarte umflat dupa ce mi fac baie si nu mi dau cu nimic pe el...si foarte sarmos in acelasi timp ...si trebuie sa dau cu ceva sa stea normal (am o freza gen breton intr o parte tot folosind gelul si putini tepi mai sus si la spate) ..si il asez foarte greu
dradis
26th October 2009, 14:31
Intreabal pe Mircea Badea ca pe el il preocupa atat de mult cum ii sta parul! Cred ca daca cheleste se sinucide! Tunde-te si tu normal la frizer care face meserie de 30-40 de ani.
luk92
26th October 2009, 14:37
CITAT (dradis @ 26th October 2009, 14:31)
Intreabal pe Mircea Badea ca pe el il preocupa atat de mult cum ii sta parul! Cred ca daca cheleste se sinucide! Tunde-te si tu normal la frizer care face meserie de 30-40 de ani.
crede-ma ca unul care tunde de 40 de ani te ia patrat:))
dradis
26th October 2009, 14:43
CITAT (luk92 @ 26th October 2009, 14:37)
crede-ma ca unul care tunde de 40 de ani te ia patrat:))
Am glumit si eu! Te tunde la castron! Asa glumeam cand eram mici si ne tragea cate un betiv din asta de frizer cate un breton. Am inteles ca acum au aparut din astia cum le spune "hairstylist" sau cam asa ceva. Cica ar fi tot un fel de frizer doar ca e pe invers! Ca tot ziceai tu de niste tepi pe la spate!