Pozitionare buna pe google.ro pt. o expresie in lb. engleaza

Musafir

Am o pozitionare pe prima pagina in engleza dar doar pe google .ro cum pot imbunatatii sa fiu si pe google.com pe expresia asta..nu prea am inteles..daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat ..este vorba despre expresia "games Hannah Montana" si am pozitia 7 sau depinde... siteul meu e la-joaca.info ..(nu e spam) era informativ..

OK ..e un lucru bun ?..sa inteleg ca pote usor usor voi fi gasit si pe .com sau e doar asa pe ..ro...un sfat ,o parere
voxx
Cum ai facut sa apari pe prima pagina pe .ro asa poti sa faci si pentru .com .De preferat este sa te hotarasti unde vrei sa apari pe prima pagina...pe .ro sau .com ..ca sa fii pe amandoua este foarte greu.Daca ai siteul de o luna - doua..atunci e mai mult ca sigur ca nu o sa mai fii pe prima pagina dupa o perioada..

Musafir
CITAT (voxx @ 26th October 2009, 01:31) *
Cum ai facut sa apari pe prima pagina pe .ro asa poti sa faci si pentru .com .De preferat este sa te hotarasti unde vrei sa apari pe prima pagina...pe .ro sau .com ..ca sa fii pe amandoua este foarte greu.Daca ai siteul de o luna - doua..atunci e mai mult ca sigur ca nu o sa mai fii pe prima pagina dupa o perioada..

siteul nu e de o luna are mult mai mult..si am obtinut pozitia pe prima pag prin munca..pentru jocuri hanna montana sunt pe prima pozitie insa incerc sa inteleg de unde a aparut si pe games( ok am cuvantul games pe site stiu ca asta e motivul ) ideea e cum fac sa sar si pe com..profitand de faptul ca pe ro sunt pozitionat pe o expresie in engleza....pentru ca daca as' fi si pe .com asta mi-ar aduce foarte multe vizite..poate face tata gooo..un gest "P
Bukum
Pe .ro esti pe locul 6. Pe .com nici in primii 100. Cum spunea si voxx, mai intai hotaraste-te pe ce google vrei sa rankezi bine.
Cate vizite poate sa-ti aduca acel long tail ? Nu cred ca merita.
Musafir
CITAT (Bukum @ 26th October 2009, 18:22) *
Pe .ro esti pe locul 6. Pe .com nici in primii 100. Cum spunea si voxx, mai intai hotaraste-te pe ce google vrei sa rankezi bine.
Cate vizite poate sa-ti aduca acel long tail ? Nu cred ca merita.

mULTUMESC DE raspuns dar intrebarea mea suna cam asa google ro,com,si alte ... cauta separat ..eu speram ca daca e o expresi in engleza cauta in siteuri de gen...legat de zona in care trebuie sa Rankez...stiu pentru ca optimizez separat pagini(pag dif nu aceias pagina) pentru yahoo,msn, blig sau diferite com sau .es..stiu ca fiecare are top 10 a lui si fiecare are regulile foarte diferite..doar ca ma gandeam ca pote ..era un pas spre com sau mai bine zis spre o gasite a cautarilor in engleza care sunt mult mai multe (si in acelas timp mult mult mai greu de optimizat desi......multumesc oricum
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.