Achizitionare Windows

ciumpalak

Salut, vreau sa cumpar o licenta de win7 (retail) si ma intrebam... daca cineva imi fura codul de pe cd ce se intampla, de unde stiu astia de la microsoft care din noi a cumparat licenta si care a furat-o ? ma inregistrez undeva sau cum ?
Si o alta intrebare: cum stiu ca windowsul este retail ? Se poate vedea asta dupa ce il instalez ?
Courage
1. codul nu e vizibil (e intr-o cutie sigilata)
2. Scrie pe licenta ce tip este (OEM, Ratail etc)

ciumpalak
si daca... dupa ce instalez (si evident desigilez cutia) cineva imi vede codul si mi-l fura ?

paranoia confusedsmiley.png

Fane
dai telefon la microsoft si faci reclamatie. o sustii cu copia dupa factura. de fapt ce dovedeste ca tu ai licenta pe windoz nu e codul sau stickerul ci factura. cu ea dovedesti ca ai achizitionat respectivul soft si nu ai luat de pe net un cod si stickerul de pe compul unui prieten. din motivul asta licenta nu-i transmisibila. daca vei vinde compul nu poti sa transmiti si licenta, adica respectivul va avea acces la update-uri and staff dar in cazul unui control nu va putea face dovada ca achizitionat respectivul soft legal.
ciumpalak
oky, mersi mult pt raspunsuri.... il comand de pe emag
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.