ce se intampla ?

ecstazyrdv

Salut. Sunt un utilizator nou pe forum si nu prea cunosc categoriile de postare. Am o mare problema :|
Vineri (23.10.2009) Am visat sfarsitul lumii printr-o inundatie a planetei.
Sambata (24.10.2009) Ploaie cu foc dupa care a urmat o cometa foarte uriasa de foc ce a distrus totul :| Am simtit cum am murit (in vis) si am luat viata de la inceput... e cam ciudat dar e adevarat.
Duminica (25.10.2009) Tornade, cutremure, furtuni... :|

* Va rog frumos fara off-topic, sau sa stergeti topic-ul.. vreau sa stiu ce se intampla cu mine.
* N-am adormit cu televizorul dat drumu, n-am vazut nici un film de groaza... nu s-a intamplat nimic.
ady_chesnoiu
Du-te la un pshiolog .

Later: Ce nickname ai : ecstazyrdv

aeon
e clar, vine sfarsitul lumii
nasol
HLG
QUOTE (ecstazyrdv @ 25th October 2009, 22:30) *

Cum de ai postat duminica la ora 22:30 ce ai visat duminica noaptea? huh.gif

Eu cred ca joi (22.10.2009) ai vazut trailerul la filmul 2012, ca l`ai descris exact.
wqm
CITAT (ecstazyrdv @ 25th October 2009, 22:30) *
Salut. Sunt un utilizator nou pe forum si nu prea cunosc categoriile de postare. Am o mare problema :|
Sambata (24.10.2009) Ploaie cu foc dupa care a urmat o cometa foarte uriasa de foc ce a distrus totul :| Am simtit cum am murit (in vis) si am luat viata de la inceput... e cam ciudat dar e adevarat.

* Va rog frumos fara off-topic, sau sa stergeti topic-ul.. vreau sa stiu ce se intampla cu mine.
* N-am adormit cu televizorul dat drumu, n-am vazut nici un film de groaza... nu s-a intamplat nimic.

Ploaie cu foc dupa care a urmat o cometa foarte uriasa de foc ce a distrus totul :| Am simtit cum am murit (in vis) si am luat viata de la inceput... e cam ciudat dar e adevarat.

a.. Ce ai simtit cand ai murit ?

Esti super credincios?

Te droghezi ?
ILoveAlice
Vreau sa visez si eu ca tine...ce ai luat??spune-mi si mie ..nu fi calic
cosmin_17
CITAT (ILoveAlice @ 30th October 2009, 00:48) *
Vreau sa visez si eu ca tine...ce ai luat??spune-mi si mie ..nu fi calic

A mancat ceva stricat si a inceput sa delireze. Parerea mea e ca se uita prea mult la TV la filme SF.

wqm
cred ca o sa fiu off-topic

deschid un subiect pe o tema, tot cu sfarsitul lumii smile.gif

A...avand in vedere toate filmele care sunt acum, e suficient sa aiba imaginatie bogata si sa adoarma si sa se gandeasca doar la filmele alea smile.gif.
2012, knowing si mai erau, desi n-am vazut niciunul.
luk4
Prea multa iarba laugh.gif
Andero

Si eu ma cred norocos cand visez ca zbor dry.gif
gashu
CITAT (Andero @ 30th October 2009, 21:45) *

roll2.gif roll2.gif roll2.gif roll2.gif

on topic: si zici ca nu ai vazut nici un film de genu' ??
934
vreau sa stiu ce se intampla cu mine.
Get a job, get a life!!!!
MAVERICK_SS
De la vis la realitate e cale lunga, asa ca stai linistit.

Sau poate esti ceva descendent a Mamei Omida. Ia incearca sa visezi numerele de la Loto de saptamana viitoare poate ai noroc. Macar atunci vom sti daca ce ai visat se va adeveri.
vata_pa_batz
CITAT (Andero @ 30th October 2009, 22:45) *

Incearca sa zbori...de la etaj. Poate ai noroc si scapi laugh.gif
car-man

inainte de culcare, verifica daca ai inchis apa la baie si bucatarie. n-ar strica sa verifici si aragazul...
99ton
Sunt un utilizator nou pe forum si nu prea cunosc categoriile de postare.

Si asta ar fi o scuza pentru faptul ca n-ai mai raspuns nimic dupa ce te-a bagat atata lume in seama?...mai povesteste-ne ce ai mai visat. sleep.gif
Sef-chenko
QUOTE (99ton @ 31st October 2009, 17:29) *
Si asta ar fi o scuza pentru faptul ca n-ai mai raspuns nimic dupa ce te-a bagat atata lume in seama?...mai povesteste-ne ce ai mai visat. sleep.gif

A venit sfarsitul lumii , in lumea lui smoke.gif
scorojit
Se rezolva rapid cu o saptamana de munca a campului.
Visele is un proces al creierului. Nu mai crede toate porcariile pe care le visezi. Priveste-le ca pe un spectacol si atat.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.