romeosiandrei
25th October 2009, 17:25
buna membri! am instalat in calc. meu un antv. ce se numeste AVAST si de curand am incercat sa intru pe un site romanesc pt. a vedea un meci!
Antv. meu ma opreste si-mi spune:am gasit un cal troian opriti conexiunea!
Intru pe chat cu adm si-mi spune dezinstaleaza antv.pt ca el, adica adm foloseste doar antv. de la windows si nu are virusi ,ce sa fac sa-l dezinstalez?
Cred ca nu am incalcat regulamentul ca am pus acest subiect, pt ca altadata am mai deschis un subiect si nu am mai putut sa vb cu un membru care mi-a cerut amanunte!
nvp_playboy
9th November 2009, 18:13
Am si eu o problema cu AVAST. Formatez, windows nou, curat, instalez driverele, apoi Avast. Din clipa asta nu mai pot intra pe web.
Cum opresc avast, cum pot intra. M-am uitat la mai toate setarile , nu vad nimic anormal, oricum nu am schimbat nimic dupa instalare.
Acelasi Avast merge f bine pe alte patru cinci Pc-uri, dar am dat peste doua (un laptop si un desktop) la care cred ca exista o incompatibilitate.
O idee? Alta decat a schimba antivirusul !
pixecs
9th November 2009, 18:49
Vezi daca nu ai activ "URL Blocking" (On-access Protection control -> Click pe Details.. >> -> Web Shield -> Customize -> Url Blocking)
Krotal
9th November 2009, 20:49
URL Blocking nu este activat default deci nu are cum sa blocheze!....ciudata manifestare...avast-ul este instalat cu setari default ?