Ghepardi
25th October 2009, 15:50
Salut. Ieri, cand am conectat PC-ul la internet, mi-a aparut un avertisment din partea firewall-ului de la Windows privind un anume program 512.exe. I-am dat keep blocking, am oprit procesul, l-am cautat in calculator si am sters fisierul respectiv.
De fapt, am oprit procesul la cateva minute de la "keep blocking", cand am vazut ca se tot inchidea explorer.exe. Dupa ce am inchis procesul 512 nu am mai avut probleme.
Acelasi lucru mi s-a intamplat si azi dupa conectarea la RDS, dar de data aceasta programul avea numele 663.exe.
De fiecare data apare sub forma unui numar din trei cifre in C:\Documents and Settings\m\Local Settings\Temp.
Pc-ul este unul vechi, pe care e instalat ca antivirus AVG Free 7.5, iar problema cred ca se datoreaza unui stick infectat.
reventon
25th October 2009, 16:30
Recomand norton internet security 2010, este foarte light si are motoare de scanare avansate.
Windows firewall este ~=0
NIS 2010 functioneaza foarte bine pe orice calculator cu mai mult de 256ram si procesor de 1.3GHZ, testat din propria experienta. De asemenea adauga doar 20-30mb la start-up nu 80-100 ca BitDefender, Kaspersky etc..
Header
26th October 2009, 12:52
Ne bucuram ca ai rezolvat,pentru sistemul laudat antivirusii recomandati mai sus nu merg la tine,totusi pastreaza Malwarebytes Anti-Malware si poti da un scan din cand in cand ori atunci cand ai vaga banuiala ca ai virusi in calculator.