SKODA OCTAVIA 1963

alex4delirium

Salut baieti,posed o skoda octavia 1963 piese originale chiar si piese de schimb pt inca o masina..
acum as vrea niste sugestii.
ce sa fac cu ea?sa o restaurez tip clasic...sau gen american ?
sau sa o vand?chiar sunt in dubii sper k ma puteti ajuta voi sa ma hotarasc...

cu respect smile.gif
Monitoxus
CITAT (alex4delirium @ 25th October 2009, 15:13) *
Salut baieti,posed o skoda octavia 1963 piese originale chiar si piese de schimb pt inca o masina..
acum as vrea niste sugestii.
ce sa fac cu ea?sa o restaurez tip clasic...sau gen american ?
sau sa o vand?chiar sunt in dubii sper k ma puteti ajuta voi sa ma hotarasc...

cu respect smile.gif

Poze?

alex4delirium
CITAT (Monitoxus @ 25th October 2009, 15:17) *
Poze?

poze momentan al masini nu am ....dar o poti gasii pe internet
Marius3k
Normal ca o putem gasi pe internet. Da' rostul topicului astuia care e? Vrei sa-ti spunem noi ce sa faci cu masina ta?
Ti-am spune, ti-am da idei, dar nu am vazut cum arata. wink.gif
dan84
Daca e prea ruginita nu cred ca mai are rost orice ai face! Daca poate fi facuta si nu vrei sa o pastrezi, eu zic sa o restaurezi si apoi sa o vinzi! Prin Germania o masina de genul asta bine restaurata poate ajunge la 4-5000 euro! Acum depinde si cat bagi in ea, dar daca se merita...
undercoverbrother
masina banala care pe deasupra mai e facuta si in comunism. programul rabla.

doar masinile valoroase, de serie mica merita sa fie restaurate.
daca ziceai o octavia cabrio era altceva.
la dintr-astea cum e octavia ta se cheltuie niste bani si se munceste degeaba.
Bwwlan
QUOTE (undercoverbrother @ 26th October 2009, 17:26) *
masina banala care pe deasupra mai e facuta si in comunism. programul rabla.

Daca e o galeata de rugina, mi-e teama ca trebuie sa o dai la schimb+diferenta pe o rabla mai noua care sa fie acceptata in programul Rabla wink.gif
Daca e corespunzatoare estetic si ai piese, timp si bani, apuca-te de sablat, taiat, sudat, lipit, vopsit si inlocuit. Probabil vreo 2 ani, daca vrei sa iasa asa:

Evergreen
restaureaz-o ca e pacat de ea sa ajunga logan.

sa iti spun ca poti sa scoti bani de pe ea pe urma? nu cred ca e nevoie deoarece vezi si tu reclame la tv...citeva din masinile alea le stiu (plus altele ce nu sint vedete) si psihopatii lor de proprietari le-au adus la un nivel de zici ca is scoase din fabrica smile.gif

daca te leaga niste amintiri de ea, mai mult ca sigur iti va face placere sa o faci

daca nu, conserv-o si peste ani poti sa o vinzi...

de unde esti?

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.