Acer Extensa 5630EZ

Cosmin5

salut! voi ati intampinat probleme da instalarea driverelor de bluetooth si wireless la acest model de laptop?
Eu am incercat si la ambele imi spune ca nu a gasit dispozitiv (device).
La bluetooth imi spune ca nu a fost gasit dispozitivul si imi cere sa instalez driverul in continuare, fara a fi gasit dispozitivul.
Bun... m-am gandit ca ar fi fost o incurcatura si ca nu are Bluetooth, dar din moment ce are butonul special pe margine si se aprinde si LED-ul albastru plus ca scrie in romana (windowsul XP este in engleza) Bluetooth activat/dezactivat cand il actionez, deci e clar ca are.
La wireless aceeasi poveste. Am incercat cu driverele de pe site-ul lor si nu au mers, iar la WLAN sunt foarte multe la windows XP si nici acelea nu au mers.
V-ati mai confruntat si voi cu astfel de probleme la acest model da laptop sau la unul apropiat. Daca da, cum le-ati remediat?
Hodorogul
Eu am instalat cuiva fara probleme toate driverele. Le-am instalat pe cele de pe CD-ul cu care a venit laptopul.
Foloseste Everest, pentru a vedea care anume drivere trebuiesc instalate, sau foloseste comanda "Update driver" din Device Manager, cu optiunea de a cauta pe Cd-ul cu drivere, nu pe Internet.
Dupa un restart final, dupa ce toate driverele au fost instalate, totul a functionat fara nici o problema.

Cosmin5
pai eu nu am primit la el CD cu drivere... asta-i si problema ca nu mai trebuie sa ai atata bataie de cap sa le descarci de pe net.
Nu le poti lua de pe CD si sa le postezi aici te rog? Ca de aproape o saptamana de cand il am tot incerc sa dau de ele si nu gasesc unul sa mearga wallbash.gif sad.gif
Hodorogul
Acel prieten e la mare departare acuma, insa l-am rugat si a urcat driverele aici: Wireless1, Wireless2 si Bluetooth. La wireless vezi care se potriveste, nu ai verificat cu Everest, asa ca le-a urcat pe amandoua. Sper sa iti fie de ajutor..
Cosmin5
mersi mult, ba da am verificat cu EVEREST, de aceea am reusit sa instalez bluetooth-ul inainte de a-mi pune tu aici site-urile de pe care sa le iau, dar wireless-ul tot nu merge... la bluetooth am primit instructiuni destul de detaliate ce sa fac ca sa pot sa instalez driverele dar vad ca la wireless nu e asa. Am incercat si driverele puse de tine la wireless si nu vrea deloc :|
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.