Cosmin5
25th October 2009, 01:44
salut! voi ati intampinat probleme da instalarea driverelor de bluetooth si wireless la acest model de laptop?
Eu am incercat si la ambele imi spune ca nu a gasit dispozitiv (device).
La bluetooth imi spune ca nu a fost gasit dispozitivul si imi cere sa instalez driverul in continuare, fara a fi gasit dispozitivul.
Bun... m-am gandit ca ar fi fost o incurcatura si ca nu are Bluetooth, dar din moment ce are butonul special pe margine si se aprinde si LED-ul albastru plus ca scrie in romana (windowsul XP este in engleza) Bluetooth activat/dezactivat cand il actionez, deci e clar ca are.
La wireless aceeasi poveste. Am incercat cu driverele de pe site-ul lor si nu au mers, iar la WLAN sunt foarte multe la windows XP si nici acelea nu au mers.
V-ati mai confruntat si voi cu astfel de probleme la acest model da laptop sau la unul apropiat. Daca da, cum le-ati remediat?
Cosmin5
28th October 2009, 18:51
mersi mult, ba da am verificat cu EVEREST, de aceea am reusit sa instalez bluetooth-ul inainte de a-mi pune tu aici site-urile de pe care sa le iau, dar wireless-ul tot nu merge... la bluetooth am primit instructiuni destul de detaliate ce sa fac ca sa pot sa instalez driverele dar vad ca la wireless nu e asa. Am incercat si driverele puse de tine la wireless si nu vrea deloc :|