problema cu unele caractere ale tastaturii (w7)

Andu-

salut.
mi-am instalat ieri w7 si am o mica nedumerire.
de ce atunci cand folosesc caractere precum " ` ", " ^ ", " ~ " etc ele nu apar din prima, ci tre' sa le introduc de 2 ori (si abia dupa apar, dar de 2 ori). am sesizat ca daca apas o data pe " ^ " si apoi pe " a ",
imi apare " â "...valabil si pt celelalte. m-am jucat eu pe la tastatura pe acolo, dar niciun efect :\.
probabil problema e banala pt voi, dar eu chiar nu stiu cum sa scap de treaba asta...deci, vreo sugestie? ^^
TexCus
din control panel --> Keyboard sau Regional and Language Option vezi pe acolo.

Andu-
CITAT (TexCus @ 24th October 2009, 19:49) *
din control panel --> Keyboard sau Regional and Language Option vezi pe acolo.

dar daca ai fi citit cu atentie ai fi inteles ca am umblat pe acolo si ca inca nu am gasit solutia huh.gif .
poate is eu mai greu de cap. zi-mi mai precis ce si unde trebuie sa modific/adaug.
Dokken
CITAT (Andu- @ 24th October 2009, 19:47) *
salut.
mi-am instalat ieri w7 si am o mica nedumerire.
de ce atunci cand folosesc caractere precum " ` ", " ^ ", " ~ " etc ele nu apar din prima, ci tre' sa le introduc de 2 ori (si abia dupa apar, dar de 2 ori). am sesizat ca daca apas o data pe " ^ " si apoi pe " a ",
imi apare " â "...valabil si pt celelalte. m-am jucat eu pe la tastatura pe acolo, dar niciun efect :\.
probabil problema e banala pt voi, dar eu chiar nu stiu cum sa scap de treaba asta...deci, vreo sugestie? ^^

Vezi aici.
TexCus

Pe acolo. Altfel nu stiu, dar daca aflu te anunt imediat.
Andu-
CITAT (TexCus @ 24th October 2009, 20:06) *

Pe acolo. Altfel nu stiu, dar daca aflu te anunt imediat.

da...merge!
eu aveam selectat @ "default input language" > "English - United-States International".
daca schimbi acolo cu "English - US" totul revine la normal.
topic-ul poate fi inchis tongue.gif .
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.