Nucul cu nuci gigant

virgil1971

Stiu ca exista un soi de nuc care face nuci uriase.
M-ar interesa detalii despre sadire, ingrijire, de unde il pot procura si, bineinteles, daca suporta cu succes clima noastra.
Daca il are cineva in gradina, am rugamintea sa posteze cate ceva (eventual imagini, amplasament, distante fata de ceilalti arbori, etc)
clau13
CITAT (virgil1971 @ 24th October 2009, 12:53) *
Stiu ca exista un soi de nuc care face nuci uriase.
M-ar interesa detalii despre sadire, ingrijire, de unde il pot procura si, bineinteles, daca suporta cu succes clima noastra.
Daca il are cineva in gradina, am rugamintea sa posteze cate ceva (eventual imagini, amplasament, distante fata de ceilalti arbori, etc)

imi aduc aminte ca eram in scoala generala cand un coleg a adus niste nuci cat pumnul de mari, le-a adus de prin zona medgidia, cu siguranta are succes la clima noastra. De atunci sunt zeci de ani si nu am mai vazut asa ceva.

DodiVictor
Chiar ma intereseaza si pe mine.. Inca nu am vazut niciodata nuci cit pumnul.... mi-as procura si eu un nuc de asta...
Marius3k
Am vazut si eu nuci d-alea, ba chiar am si mancat. Nucul cu pricina se afla in Lipova/Radna, jud. Arad - deci nu cred ca e influentat de clima.
mikiduzza

Si eu am mancat in judetul Cluj.
Nu erau chiar cat pumnul, dar erau mult mai mari decat restu smile.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.