stefandr
23rd October 2009, 20:08
Am instalat windows 7 Professional x64 pe un notebook dell inspirin 1545 cu ecran 15,6 inch, rezolutie 1366*768 si placa video intel 4500MHD. Filmele se vad la calitate slaba desi am incercat mai multe codecuri(nu am instalat mai multe in paralel, pt a nu exista conflict, deci nu este din cauza asta) si playere, am ultimele drivere de la dell pt windows 7 64 bit. Daca mai are cineva aceasta problema si are o solutie sau cineva care se pricepe si vrea sa ma ajute cu un sfat, rog sa isi spuna parerea.
Shahrukhkhan
24th October 2009, 19:08
Driverul de la placa video este instalat? De pe cd intreb, ca daca este instalat de windows s-ar putea sa iti faca astfel de probleme.
mary78
25th October 2009, 09:59
salutare,
si eu am instalat win 7 si nu stiam ce codecuri tre sa mai pun sa vat formatele,aproape toate, si spre surprinderea mea FARA SA INSTALEZ NICI UN CODEC ,vad tot ce imi trebuie sa vad adica:
avi.mkv,mp4(video),-MEDIA PLAYER HOME CINEMA (cateva setari din interior)
mov,vob,mp3-WINDOWS MEDIA PLAYER 12 al sistemului win 7
mp3,mp4(audio)-WINAMP + UN PROGRAMEL SA MEARGA 5.1 LA REALTEK
mai mult decat simplu si fara bataie de cap fara codecuri fara nimic ptr. ca am inteles ca win 7 vine cu anumite codecuri incorporate.
initial instalasem win7 si am inceput sa pun ac3filter,xvid,divx,x264,MatroskaSplitter,si ca player :kmplyer ,dupa care am scos codecurile ca player-ul are incorporate codecuri dar orice faceam nu mergea pe 5.1 si nici imaginea nu era prea buna,pana mai ieri cand am instalat iar win 7 si merge brici fara sa mai adaug ceva ,cred ca in momentul in care instalezi vreun codec nu mai merge ca la inceput orice i-ai face.