probleme redare video

stefandr

Am instalat windows 7 Professional x64 pe un notebook dell inspirin 1545 cu ecran 15,6 inch, rezolutie 1366*768 si placa video intel 4500MHD. Filmele se vad la calitate slaba desi am incercat mai multe codecuri(nu am instalat mai multe in paralel, pt a nu exista conflict, deci nu este din cauza asta) si playere, am ultimele drivere de la dell pt windows 7 64 bit. Daca mai are cineva aceasta problema si are o solutie sau cineva care se pricepe si vrea sa ma ajute cu un sfat, rog sa isi spuna parerea.
Shahrukhkhan
Am avut si eu aceeasi problema la windows 7 x86, cand aveam tema aero, in Bsplayer nu mi se vedeau deloc filmele, iar in alte programe, (Vlc, Windows Media Player) se vedeau foarte urat, in reluare, dar cand alegeam tema Windows 7 Basic mergea fara probleme. Nu sunt sigur ca ai aceeasi problema dar poti incerca cool.gif

stefandr
Am schimbat si tema sa nu fie Aero , si tot la fel se vad filmele. Dar azi mi-am dat seama de ceva , in setarile windows si in driverul placii video, rezolutia este 1366*768(exact rezolutia display-ului) , dar daca intru pe acest site: http://www.whatismyscreenresolution.com/ , imi spune ca am 1192 X 670 . Am intrat de pe alt calculator pe acest site si arata aceeasi rezolutie cu cea din windows. Cred ca de aici vine problema cu redarea video. Stie cineva de ce pe net am rezolutia diferita?

Greseala mea biggrin.gif , de fapt browser-ul era setat la zoom 115% de aceea arata rezolutie diferita.
Shahrukhkhan
Driverul de la placa video este instalat? De pe cd intreb, ca daca este instalat de windows s-ar putea sa iti faca astfel de probleme.
mary78
salutare,

si eu am instalat win 7 si nu stiam ce codecuri tre sa mai pun sa vat formatele,aproape toate, si spre surprinderea mea FARA SA INSTALEZ NICI UN CODEC ,vad tot ce imi trebuie sa vad adica:

avi.mkv,mp4(video),-MEDIA PLAYER HOME CINEMA (cateva setari din interior)

mov,vob,mp3-WINDOWS MEDIA PLAYER 12 al sistemului win 7

mp3,mp4(audio)-WINAMP + UN PROGRAMEL SA MEARGA 5.1 LA REALTEK

mai mult decat simplu si fara bataie de cap fara codecuri fara nimic ptr. ca am inteles ca win 7 vine cu anumite codecuri incorporate.

initial instalasem win7 si am inceput sa pun ac3filter,xvid,divx,x264,MatroskaSplitter,si ca player :kmplyer ,dupa care am scos codecurile ca player-ul are incorporate codecuri dar orice faceam nu mergea pe 5.1 si nici imaginea nu era prea buna,pana mai ieri cand am instalat iar win 7 si merge brici fara sa mai adaug ceva ,cred ca in momentul in care instalezi vreun codec nu mai merge ca la inceput orice i-ai face.
stefandr
Driverele le-am luat de la dell de pe site(sunt pt modelul laptopului meu si pt windows 7 x64) deci nu am ramas cu cele de la windows implicite. Filmele se vedeau de la inceput asa prost, inca de cand nu instalasem nici un codec. Cred ca este o problema intre windows 7 si placa mea video , desi am intalnit pe net aceeasi problema dar cu placi video diferite. Am un sentiment ca problema asta o sa imi manance ceva timp sad.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.