Softphone cu suport callto link ? Ce optiuni am?

luk2011

Caut un softphone care sa suporte : callto:// link si caller ID ( setup - map : sa pot seta ce caller ID vreau )

Concret : am un cont pe www.nonoh.net

Softphone-ul de la Nonoh, are suport de : callto:// link si stie mapa si caller ID-ul .Pana aici toate bune si frumoase .

Nonoh - Options - Advanced - Other : "Associate Nonoh with callto:links"

Doar ca pe acelasi cont de nonoh, folosesc si un telefon VoIP ( telefon hardware , si nu softphone ) , care e conectat permanent la nonoh.net

Problema e ca : softphone-ul Nonoh se deconecteaza dupa un anumit timp, si imi da eroarea : "You have logged in to Nonoh on another computer.Click here to log in again"

Adica, apare un conflict,intrea telefonul VoIP hardware si softphone-ul Nonoh, ambele fiind conectate la acelasi cont de nonoh.

Cum as putea rezolva problema asta?Softphone-ul nonoh sesizeaza ca la acelasi cont, mai e conectat in acelasi timp alt device , si se delogheaza automat.

Cum pot rezolva "conflictul" dintre telefonul hardware VoIP si Softphone-ul Nonoh ? Adica sa ramana conectat ambele telefoane pe acelasi cont, fara ca softphone-ul sa se deconecteze automat ( fara sa sesizeze ca mai e conectat si alt device la acelasi cont ) ?

Bine,o sa ziceti, de ce am nevoie de ambele telefoane in acelasi timp?Pentru ca doar softphone-ul suporta callto:// link , adica click2call , iar in rest eu vrea sa folosesc telefonul hardware VoIp.

M-am gandit si la varianta, sa am doua conturi de nonoh, si telefonul hardware VoIP sa-l conectez la un cont, si Softphone-ul Nonoh la alt cont, dar asta ar insemna sa incarc ambele conturi cu credit, ceea ce ar implica tot timpul costuri duble.

Alta optiune ar fi : www.phoner.de
Phoner.de suporta callto:// link , dar nu pot seta caller ID-ul (adica sa setez ce caller ID doresc )

X-lite , in schimb , suporta caller ID, dar nu-l pot seta se suporte callto:// link, adica sa mearga : click2call.

Telefonul hardware VoIP nu este in conflict cu Phone sau X-lite, adica ambele le pot tine conectate la acelasi cont de Nonoh, fara a se decoencta una din ele, dar ori Phoner nu stie "caller ID" , ori X-lite nu merge cu "callto:// link".

Ce alte softphone-uri stiti, care ar functiona conectat la SIP Nonoh, ar stii si "caller ID" si "callto:// link" ?

Concluzie : As vrea un softphone care ar merge cu telefonul hardware VoIP conectat la acelasi cont de Nonoh, fara a se deconecta, si sa stie : "caller ID" si "callto:// link"

marmota_vasi
cu 2 conturi de nonoh cred ca ar merge, pt ca apelul intre userii nonoh e gratuit, deci ar trebui sa incarci numai un cont, cel de pe softphone si sa-l setezi sa forwardeze apelul catre al 2-lea user de nonoh, de pe hardware ATA; ar trebui sa mearga setup-ul asta , macar pe inbound
daca nu merge, incearca sa pui un sip server intre softphone si hardware phone, iar sip serverul sa faca rutarea ( mysipswitch )
Ceea ce doreti tu, probabil este posibil, dar cu sofphonet pt corporate , cu licente pe bani buni.

luk2011

Dar oare nonoh suporta sa primeasca si sa efectueze apeluri in acelasi timp?
Adica sa initiez apel de pe un cont pe altu,iar contul care receptioneaza apelul sa initieze apelul mai departe la numarul de telefon dorit.
A incercat cineva asa ceva?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.