Wella Profeessionals / High Hair

bogdan19

Recomand cu caldura produsele din gama proffessional de la Wella, dar am sa vorbesc despre produsul High Hair Texture Touch / light control / matt clay . Daca esti ca mine si ai un par fara forma , care odata cum creste se pleosteste, si nu are deloc putere sa stea drept sau sa aiba o anumita forma ( decat cea a capului biggrin.gif ) , foloseste cu incredere produsul acesta . Este o crema mata, nu e cleioasa sau lipicioasa, poti sa stai chiar si 3 zile fara sa te speli pe cap si nu va lasa impuritati sau urme de tot felul, iar parul dupa 2-3 miscari din mana ramane asa cum il asezi tu, miroase frumos si iti da un aspect natural, fara luciu sau urme al produsului pe scalp. Am cumparat produsul de la un prieten care lucreaza la un salon, am dat pe el 60 de lei, si pot sa spun cu inima pe mana ca dupa atata timp am gasit un produs care sa faca fata cerintelor mele minime, si anume , un par moale si usor de manipulat in care nu trebuie sa bag un tub de gel doar ca sa am si eu un motz in frunte. Mai precizez si faptul ca prietenul meu mi-a spus ca ar trebui sa ma tina cam 1-2 luni. Va spun luna viitoare cat mai am din cutie smile.gif . Numai bine.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.