"Eu sunt Presedintele Romaniei si ai toate garantiile !"
Pagini: 1, 2, 3

fanariotul

Stenograma discutiei dintre generalul Constantin Degeratu, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, si Omar Hayssam, terorica number one al Romaniei. w00t.gif

Sirianul ii spune la un moment dat ca: “Intre timp, asa cum stiti, au fost cateva intalniri cu Presedintele. Si atunci, eu chiar am inceput sa intreb de presiunile care se faceau asupra mea si domnul Presedinte chiar mi-a spus: «Iti iei copiii si du-te in America! Eu sunt Presedintele Romaniei si ai toate garantiile!» I-am spus: «Domnule Presedinte, uitati, speculatiile de care a aflat presa, sunt monitorizat..». «Nu, te rog frumos sa stai linistit, eu iti garantez ca nu se atinge nimeni de un fir de par de al tau!».

“Ce se intampla? Mi-ai zis de acum cinci luni ca tu controlezi totul, ca totul e OK, ca tu esti alaturi de domnul Presedinte si eu sunt alaturi de domnul Presedinte, dar de ce sunt eu acum inca aici si vad ca mai am un pic si ajung la judecata. De ce sa fiu eu condamnat degeaba?! Copiii mei sufera, familia mea sufera. Mi s-au dus toate afacerile. Sa nu-ti vezi tu familia?!” La care imi raspunde, tot aici: “Te rog frumos sa stai linistit ca eu am vorbit cu domnul Presedinte si o sa-ti dea drumul in curand”. “De ce eu? De ce chestiunea asta?!” Si zice: “Te rog frumos sa stai linistit, ca eu am vorbit cu domnul Presedinte”
....
O. Hayssam: Inteleg ca este un razboi intre domnul Presedinte si PSD si toata lumea. Eu
n-am nici o vina! N-am nici o implicare in chestiunea asta. Va rog sa ma credeti! Nici un gram! Au fost cuvintele lui, acolo, cand m-a scos afara, ca eram la masa, si el in fata procoruroului zice: “Hai, domnule, ca sunt oameni. Vrei sa iesim? Ne permiteti, domnule procuror, sa iesim afara?” Si am iesit afara. Zice: “Stai linistit, ca am gasit un loc sigur. Eu am aranjat totul si va fi bine
"

Restul la http://www.gardianul.ro/Exclusivitate.-Hay...BB-s147117.html
Mosotti
io nu inteleg stenogramele alea. sta acolo cineva si noteaza cind vorbesc aia? apoi la alegeri le trimit la ziare? sau cum? w00t.gif

anyway, eu sint adeptul inregistrarilor video foarte clare, cu sunet 7+1

maryus75
CITAT (Mosotti @ 22nd October 2009, 21:44) *
io nu inteleg stenogramele alea. sta acolo cineva si noteaza cind vorbesc aia? apoi la alegeri le trimit la ziare? sau cum? w00t.gif

cam asa ceva,nu-ti aduci aminte de biletelul roz a lui tariceanu cum a stat el deoparte vreo doua luni,si la momentul potrivit a iesit fufa cu el la inaintare?in tara asta toti lupta cu coruptia,dar numai cind le iese un cistig
fanariotul
CITAT (Mosotti @ 22nd October 2009, 21:44) *

Depinde de camera, de locul unde se petrece actiunea. Vezi ca si ei dau 3 locatii. Depinde de ce femeie de serviciu e prin preajma, depinde sepepistu' din preajma, si de o mie de alte variabile.

Ahh, si de cate servicii sunt, si de sub cine sunt.

P.S. Prima regula atunci cand iei in primire un birou este sa-l renovezi. thumbup.gif
Mosotti
si totusi, exista si o inregistrare audio sau numai "stenograma"?
fanariotul
CITAT (Mosotti @ 22nd October 2009, 21:54) *
si totusi, exista si o inregistrare audio sau numai "stenograma"?

Eu inteleg de acolo ca ei au acces la o inregistrare audio, dupa care au facut o "stenograma".

Stiu ca vrei sa auzi cu urechile tale... biggrin.gif
Delano
CITAT (fanariotul @ 22nd October 2009, 21:37) *
Stenograma discutiei dintre generalul Constantin Degeratu, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, si Omar Hayssam, terorica number one al Romaniei. w00t.gif

Sirianul ii spune la un moment dat ca: “Intre timp, asa cum stiti, au fost cateva intalniri cu Presedintele. Si atunci, eu chiar am inceput sa intreb de presiunile care se faceau asupra mea si domnul Presedinte chiar mi-a spus: «Iti iei copiii si du-te in America! Eu sunt Presedintele Romaniei si ai toate garantiile!» I-am spus: «Domnule Presedinte, uitati, speculatiile de care a aflat presa, sunt monitorizat..». «Nu, te rog frumos sa stai linistit, eu iti garantez ca nu se atinge nimeni de un fir de par de al tau!».

“Ce se intampla? Mi-ai zis de acum cinci luni ca tu controlezi totul, ca totul e OK, ca tu esti alaturi de domnul Presedinte si eu sunt alaturi de domnul Presedinte, dar de ce sunt eu acum inca aici si vad ca mai am un pic si ajung la judecata. De ce sa fiu eu condamnat degeaba?! Copiii mei sufera, familia mea sufera. Mi s-au dus toate afacerile. Sa nu-ti vezi tu familia?!” La care imi raspunde, tot aici: “Te rog frumos sa stai linistit ca eu am vorbit cu domnul Presedinte si o sa-ti dea drumul in curand”. “De ce eu? De ce chestiunea asta?!” Si zice: “Te rog frumos sa stai linistit, ca eu am vorbit cu domnul Presedinte”
....
O. Hayssam: Inteleg ca este un razboi intre domnul Presedinte si PSD si toata lumea. Eu
n-am nici o vina! N-am nici o implicare in chestiunea asta. Va rog sa ma credeti! Nici un gram! Au fost cuvintele lui, acolo, cand m-a scos afara, ca eram la masa, si el in fata procoruroului zice: “Hai, domnule, ca sunt oameni. Vrei sa iesim? Ne permiteti, domnule procuror, sa iesim afara?” Si am iesit afara. Zice: “Stai linistit, ca am gasit un loc sigur. Eu am aranjat totul si va fi bine
"

Naspa pentru Baselu'. Baietii au inceput sa scoata "materialul"

Mosotti
QUOTE (fanariotul @ 22nd October 2009, 21:33) *
Eu inteleg de acolo ca ei au acces la o inregistrare audio, dupa care au facut o "stenograma".

Stiu ca vrei sa auzi cu urechile tale... biggrin.gif

pai nu vad de ce ar fi stenograme atunci cind exista inregistrare audio. de exemplu, in cazul comisiei udrea, a existat o inregistrare si a aparut o inregistrare

QUOTE (Delano @ 22nd October 2009, 21:35) *
Naspa pentru Baselu'. Baietii au inceput sa scoata "materialul"

de ce e naspa? daca io ma intilnesc cu fanariotu si ii zic "l-am vazut pe delano intr-un boschet facea sex anal cu madingo" inseamna ca esti discreditat ca heterosexual?
chatnoir401
Pai de ce nu l-au scos atunci?
fanariotul

CITAT (Mosotti @ 22nd October 2009, 22:37) *
pai nu vad de ce ar fi stenograme atunci cind exista inregistrare audio. de exemplu, in cazul comisiei udrea, a existat o inregistrare si a aparut o inregistrare

Habar n-am.

Poate au acces doar la stenograme, inregistrarile fiind la locul lor. Poate au facut doar o verificare dar nu le pot da publicitatii.

Poate asteapta sa nege Baselu ca sa le scoata.

Poate...

Chiar nu-ti vine sa crezi ? Chiar crezi ca ala a evadat ? w00t.gif
bog4u

....
"

Nu este nicio noutate ci doar o confirmare a ceea ce stiam cu totii !
Cum dracu de sunt scoase doar in campaniile electorale aceste "noutati" devine enervant !
--sper sa plece si basescu dupa hayssam cat mai curand confusedsmiley.png
Mosotti
QUOTE (fanariotul @ 22nd October 2009, 21:41) *
Chiar nu-ti vine sa crezi ? Chiar crezi ca ala a evadat ? w00t.gif

mie nu-mi vine sa cred. dar nici nu-mi vine sa cred ca basescu si-ar risca pielea pentru un arabete si copiii lui. sa fim seriosi

apropo, gardianul al carui mogul e, ca sa stiu la ce sa ma astept miine din partea lui basescu laugh.gif
bog4u
Gen. Constantin Degeratu a confirmat chiar acum la realitatea discutiile cu hayssam worthy.gif
fanariotul
CITAT (Mosotti @ 22nd October 2009, 23:03) *
mie nu-mi vine sa cred. dar nici nu-mi vine sa cred ca basescu si-ar risca pielea pentru un arabete si copiii lui. sa fim seriosi

apropo, gardianul al carui mogul e, ca sa stiu la ce sa ma astept miine din partea lui basescu laugh.gif

Omule, iti zic io cum sta treaba. Versiunea mea. smile.gif

Hayssam ala n-are nici o treaba cu respectiva chestie; au avut nevoie de o tinta, ca sa zica ca "stim noi", sa stea poporu' calm ca organele lucreaza, si l-au bagat pe ala in fata profitand si de faptul ca puteau da in PSD, si ca avea si niste bube in cap, arabete evazionist, etc.

Dupa care trebuiau sa-l faca scapat; si l-au facut. Nu in America, a "evadat" in Siria. biggrin.gif

Poate o sa aflam si cati bani a costat eliberarea ziaristilor...candva. wink.gif
tomaso
Versiunea mea.

Niște gujbeți au aflat că Degeratu s-a întâlnit cu El Zorab.
Ce au vorbit, nici dracu nu știe.
Flăcăii au făcut o compunere și pac la gazetă cu ea.

...că tot rămâne ceva wink.gif

Fanare, doar atât sunt capabili flăcăiașii ăștia ? laugh.gif
Nici să îi tragă ața madamei Udrea nu ajung ăștia, chit că fac piramide umane, atât de mici sunt rolleyes.gif

Aștept ( degeaba, cred ) o înregistrare audio.
stalnet1
CITAT (tomaso @ 22nd October 2009, 23:36) *
Aștept ( degeaba, cred ) o înregistrare audio.

ti-o poti "produce " singur...fara gluma online ,pe ce registru vocal te aranjeaza!
Dar tot nu vad revelatia scenei...s-ar demonstra ce? Ce lucru nedemonstrat ? implicarea lui basescu?
E o himera !
Ai rabdare...mas craciun va da o gonflabila fierbinte si zemoasa poporului roman ! indiferent de optiune anul asta
exorcistul
QUOTE (Mosotti @ 22nd October 2009, 20:03) *

Man, crezi ca ii pasa lui Basescu si toata clasa de politicieni, de tine sau de noi?
Putem discuta la infinit in legatura cu acest subiect.
Propun:relaxare rolleyes.gif
stalnet1
CITAT (exorcistul @ 23rd October 2009, 00:07) *
Propun:relaxare rolleyes.gif

exorcistuleeeee!!! nu e buna relaxarea !
vezi tu??? ea da timp necesar reflexiei,analizei,poate amplifica neimplinirile...clar lucru...nu bun
trebuie zbucium,,... sange pe pereti,teroare,indoiala...
e2k
Cum naiba de apar astea tocmai la inceputul campaniei electorale? E o simpla coincidenta desigur. sleep.gif
stalnet1
CITAT (e2k @ 23rd October 2009, 00:47) *
Cum naiba de apar astea tocmai la inceputul campaniei electorale? E o simpla coincidenta desigur. sleep.gif

nu dragule ! Restul timpului este folosit in favoarea propriei industrii.
tranzactii, afaceri ,santaj ,excrocherii institutionalizate ,jafuri,evaziuni,trafic de influenta.. etc dupa care vine un moment de rahat la 4 ani odata ..:
prost moment...tre sa folosesti banii stransi sa poti exista..fizic,pe media, in aer apa si pe uscat...oriunde exista sansa unui vot...stampila cu stampila,urna cu urna.,
..trebuie sa convingi pulimea ca trebuie sa voteze... ca e o lupta pt binele votantului,in care EL politicianul lupta pina la epuizare,transpus, cu o daruire vecina cu moartea...
trebuie sa-i imprimi psihic lupta ta de politician pt ca pulimea s-o poata purta la randul ei in numele unui tel,,...oricare ...nu conteaza...tel sa fie ...
momentul asta...unic la 4 ani te surprinde cit de prost ,credul,cretin si idiot poti sa fii.
Ca o oaie dusa la taiat....el...votantul(prostul satului) ,odata la 4 ani , ii vizeaza carnetul de "tatuc" celui care i-a excitat neuronul...
daca asa nu ...macar din ura...Eiii Asta e alta "gaselnita" : daca nu esti capabil sa iubesti pe vre-o unul...macar de sentimentul de ura poti fi capabil...
orice ...doar impinge stampila in foaia aia blestemata...Ai facut-o? thumbup.gif tu esti "poporul"!!!
stalnet1
eeeehhh si acum ca tot au trecut alegerile...trebuie sa ai intelegere...abia m-am inscaunat...pina invat locul...oamenii...pina deschid dosarele sa arunc un ochi...a trecut un an..
ce credeai ? ca-i treaba usoara?
iaca ce mostenire au lasat "nenorocitii" ! ia dna...luati masuri!nenorocitii...a mai trecut un an...ma tot erodez in lupta asta...vedeti ce dusman de moarte am? acum intelgeti? nu? ...A mai trecut un an...si uite asa mai trec doi...,n-am reusit daaaa ar trebui sa luptam pina la capat...e pacat sa nu terminam ce am inceput impreuna...hai...poftim la vot !
Ceeeee? v-a tecut 5 ani din viata?si? Mie nu mi-au trecut?
oricum...va pot da un sfat ...tutulor! nu mai aruncati banii pe scoli ,profesori ,strainatati etc etc pt copii vostri... e in vant!
Stringeti leu cu leu...informatie cu informatie,da-ti spaga mintiti scuipati zgariati dar bagati-va copii-n partid...vor avea si scoala,si experienta tot ce voi n-ati fi reusit nici in 100 de ani de munca!
vor fi ceea ce, fiecare din voi isi doreste pt copii lui ...un sef!
Chiar daca odrasla ta e un bou...Inca n-ai vazut ce poate face politicul

Mtz
CITAT (fanariotul @ 22nd October 2009, 21:46) *
Depinde de camera, de locul unde se petrece actiunea. Vezi ca si ei dau 3 locatii. Depinde de ce femeie de serviciu e prin preajma, depinde sepepistu' din preajma, si de o mie de alte variabile.

Ahh, si de cate servicii sunt, si de sub cine sunt.

P.S. Prima regula atunci cand iei in primire un birou este sa-l renovezi. thumbup.gif

In toate cele 3 locatii un singur personaj este comun: arabul. Este practic imposibil ca la toate cele trei locatii sa fie aceeasi femeie de servici, sau spp-ist sau secretara.
Asadar, doar arabul si telefonul lui mobil (care nu avea bateria scoasa biggrin.gif).

enjoy,
Mtz
Imperathor
Deci arabetele (care era suspect de terorism) era trimis in America, tara care se stie cat de mult iubeste teroristii... huh.gif
chatnoir401
Acum nu se mai aude nimic de el.
Petrache_Lupu

....
"

Aiureli de la un cap la altul. Vad ca unii pun pret pe ce spune un terorist arab mafiot, doar ca sa loveasca in Basescu. Marsavia acestor oameni mi se pare de neinchipuit.
Si hai sa analizam putin: Basescu, cel pe care l-a vazut o tara intreaga cum se rasteste la moldoveanca sindicalista din justitie si o ameninta ca o da afara, se roaga de procuror sa il lase sa iasa putin afara? Hai sa fim seriosi! Se vede facatura de la un parsec, sirianul minte cum respira. Nu a zis el ca are cancer? Nu a inscenat el rapirea jurnalistilor? Cum poate fi crezut un astfel de om?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.