Vista (cum sterg "Windows.old")

tot_el

Salut,
De curand mi-am instalat si eu Windows Vista home premium 32 bit edition si am vazut ca in Local Dick C sunt doua fisiere cu Windows si anume
Windows.old si Windows
Primul are doar 3KB iar al doilea 3 GB
Dar problema mea este ca in C am 30 GB si 15 GB sunt deja ocupati.
Cum pot sa recuperez innapoi macar 5-10 GB? Si prog instalate "cantaresc" foarte mult.
lordsidious
Dacă vrei sa recuperezi vreo 10 giga,te întorci la XP.
Ca sa reduci spatiul ocupat,opresti hibernarea,miscorezi
spatiul alocat System Restore si golesti fisierele temporale.

Adrian-Nicolae
Salut,
Folderul Windows.old este SO-ul pe care l-ai avut anterior. Noua instalare a creat acest folder. Te po?i uita în el, să vezi dacă î?i mai trebuie ceva, de?i nu cred, apoi îl po?i ?terge lini?tit, eliberând astfel spa?iul ocupat inutil.
tot_el
CITAT (Adrian-Nicolae @ 23rd October 2009, 15:00) *
Salut,
Folderul Windows.old este SO-ul pe care l-ai avut anterior. Noua instalare a creat acest folder. Te po?i uita în el, să vezi dacă î?i mai trebuie ceva, de?i nu cred, apoi îl po?i ?terge lini?tit, eliberând astfel spa?iul ocupat inutil.

CITAT (Adrian-Nicolae @ 23rd October 2009, 15:00) *
Salut,

Nu merge sters
lordsidious
Foloseste Unlocker.Sau Take Ownership.
Adrian-Nicolae
După instalare, am văzut un mesaj în care se specifica faptul că, dacă nu mai este nimic folositor în el, se poate șterge. Ceea ce am și făcut.

tot_el
CITAT (lordsidious @ 23rd October 2009, 16:51) *
Foloseste Unlocker.Sau Take Ownership.

Multumesc

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.