Nu merge tracert in windows 7

Florin64x

Nu merge sa dau tracert in windows 7... dupa primul hop... care merge da numai time out , cu winMTR merge doar daca am firewallu de la windows inchis... daca e deschis zice time out peste tot si replay decat la ultimul hop. ... dar tracert din cmd nu merge sa dau nici cu firewall off ... si fara antivirus ... windows proaspat instalat. fara setari

PS: de la net nu este fiindca pe windows vista/xp si linux nu am probleme.
ping merge normal

Windows 7 Ultimate x86 ( from msdn )

( internet UPC )
Florin64x
la winmtr am aflat de la ce era ... am dat allow la inbound connections ... si vad ca merge in winmtr... dar la windows in cmd tot nu merge.

Ravy
Ce zici? sleep.gif
Click pentru a vizualiza atașamentul

Daca nu merge la tine problema este in alta parte (firewall/antivirus/restrictii provider/etc...)

Bafta!
Florin64x

pai ai citit ce am scris eu? e windows fresh install fara setari facute , fara programe instalate. .... si cu firewall off de la windows tot asa face.... iar pe xp si linux merge normal

asa face la orice ip /adresa ii dau tracert... cu firewall de la windows off sau on lafel e.

iar cu winmtr ... daca am firewall on din windows arata asa.

iar cu firewall off din windows arata asa
Ravy
Pun pariu ca cel putin o setare ai facut... sleep.gif
In momentul in care descopera prima data o retea (indiferent ca e wireless sau pe fir) te intreaba ce-i cu ea. Ce-i bifezi tu acolo sau pe ce dai click este o setare.
Si-acuma iti raspund cu aceeasi moneda: Ai vazut ce-am pus eu mai sus? Ai zis ca nu merge tracert si eu ti-am aratat ca merge! Generalizarea ta este gresita si trebuie sa privesti problema din alt unghi... De ce nu merge la tine? ce-ai facut? ce-ai instalat? ce-ai setat? Eu personal nu am glob magic sa stiu ce si cum ai facut tu... iar tu in doua posturi ai scris acelasi lucru iar alte detalii ioc...

Bafta! sleep.gif
Florin64x
asta e , nu merge. cine stie ce o avea. curios este ca pe netul celalat de cartier , merge tracert. smile.gif) e tare faza
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.