Ce inseamna sa ai nevasta blonda

oblonda

Am o nevasta blonda.

Acum cateva ore am dus-o pana la doctor, iar eu m-am dus pana la birou.
Ne-am inteles ca dupa ce se termina vizita la doctor ea sa ma sune, iar eu sa vin cu masina si sa o iau de undeva de pe strada.
Conform intelegerii m-a sunat, si fiindca aveam ceva de finalizat am rugat-o sa mearga pe bulevard spre o anumita banca, urmand ca eu sa o iau de undeva de pe strada, in zona respectivei banci.
Inainte sa plec efectiv din birou ma suna si ma intreaba daca am plecat. In spun ca tocmai ies pe usa.
Imi spune ca ma va astepta "pe partea pe care voi veni".

Am fost putin contrariat. Cum de nu ma intreaba din ce directie vin, fiindca era un bulevard pe care se poate circula in ambele sensuri. Dar fiindca a afirmat cu tarie ca "voi fi pe partea pe care vei veni" mi-am zis "hai sa merg si vom vedea ....".
Bineinteles cand am ajuns in dreptul bancii .. era pe partea cealalta a strazii !!!!

Culmea ... era furioasa fiindca nu eram pe partea pe care trebuie!!! rolleyes.gif Eu eram vinovat ca nu am inteles din ce directie sa vin !

Dragi prieteni, astept cu nerabdare opiniile voastre.
Oare doar blondele fac asa ?
kosty91
bad post

cosmin_17
CITAT (oblonda @ 21st October 2009, 19:39) *

Nu toate blondele fac asa biggrin.gif. Poate ai avut tu ghinion sa dai peste ea. Oricum este foarte tare postul tau laugh.gif
Header
Daca stie sa iubeasca console.gif nu mai conteaza restul,probabil te-ai repezit la concluzii dar poate nu ai fost tu destul de explicit cu ea.
Daca o iubesti mergi mai departe,lasa judecatile astea inutile gen blonda si alti termeni asociati cu caracter discreditant.
_zenith_
era mai nasol daca nici nu puteai intoarce in intersectie thumbsup.gif
mihai!

Zi mersi ca nu ploua , sa ii strice coafura prospat facuta ca erai mancat.  cheers.gif

gigel de hohențolărn
CITAT (oblonda @ 21st October 2009, 19:39) *
Am o nevasta blonda.

greșit, ai o nevastă optimistă și cam iute la mânie când nu-i iese pasența smile.gif

să explic și de ce.
erua 50% șanse să vii pe partea pe care se pusese ea, ea a crezut în șansa ei, optimistă fiind. și dezamăgirea a fost pe măsură.
eu zic să zici mersi smile.gif

imiplaceviata
Sunt numai bancuri... deci o prostie!
antinari
QUOTE (oblonda @ 21st October 2009, 19:39) *
Culmea ... era furioasa fiindca nu eram pe partea pe care trebuie!!! rolleyes.gif Eu eram vinovat ca nu am inteles din ce directie sa vin !

Doamna are dreptate, dvs. ați greșit.

PS Doamnele au întotdeauna dreptate.

PS2 Presupun că erați cu autobuzul și ați uitat să faceți la dreapta. Nu sunteți nici primul și nici ultimul wink.gif
ofra

CITAT (gigel de hohențolărn @ 21st October 2009, 20:54) *
greșit, ai o nevastă optimistă și cam iute la mânie când nu-i iese pasența smile.gif

să explic și de ce.
erua 50% șanse să vii pe partea pe care se pusese ea, ea a crezut în șansa ei, optimistă fiind. și dezamăgirea a fost pe măsură.
eu zic să zici mersi smile.gif

Nu, eu cred ca ai uitat sa-i zici si ca viata-i o parere? Ori un abur care piere... wacko.gif
spdude
Buna nevasta ti`ai luat. Macar nu e casatorie din interes biggrin.gif
jderjerpelit
CITAT (oblonda @ 21st October 2009, 18:39) *
Am o nevasta blonda.

Ne-am inteles ca dupa ce se termina vizita la doctor ea sa ma sune, iar eu sa vin cu masina si sa o iau de undeva de pe strada.
Conform intelegerii m-a sunat, si fiindca aveam ceva de finalizat am rugat-o sa mearga pe bulevard spre o anumita banca, urmand ca eu sa o iau de undeva de pe strada, in zona respectivei banci.
Inainte sa plec efectiv din birou ma suna si ma intreaba daca am plecat. In spun ca tocmai ies pe usa.

Am fost putin contrariat. Cum de nu ma intreaba din ce directie vin, fiindca era un bulevard pe care se poate circula in ambele sensuri. Dar fiindca a afirmat cu tarie ca "voi fi pe partea pe care vei veni" mi-am zis "hai sa merg si vom vedea ....".
Bineinteles cand am ajuns in dreptul bancii .. era pe partea cealalta a strazii !!!!

Iti comentezi nevasta aleasa de tine pe forumuri? Bravo, barbat adevarat!

Maresalul
Sa dam cu ele de pamant, daca n-avem saltea la indemana! bash.gif dry.gif

Totusi, daca as stabili o intalnire cu nevasta-mea (io fiind blondul) cam stiu pe ce parte ma pozitionez. Dar, daca e si ea blonda si crede ca drumul cel mai scurt intre doua puncte e o ruta ocolitoare, probabil as pati la fel.

Complicata-i viata. confused.gif
Angelica_23
CITAT (oblonda @ 21st October 2009, 17:39) *
Am o nevasta blonda.

Un barbat adevarat care isi respecta sotia si casnicia nu intra pe forumuri sa isi critice nevasta............,si inca ceva schima de sotie sau vopseste-o in cap de alta culoare,Daca eram eu in locul ei schimbam de barbat.
Dihorul Razboinic
CITAT (mihai! @ 21st October 2009, 19:45) *
   Zi mersi ca nu ploua , sa ii strice coafura prospat facuta ca erai mancat.  cheers.gif

A dus-o la doctor, nu la coafor. smile.gif
djl
Proaste sunt indiferent de culoarea părului.
connectorxp
CITAT (djl @ 28th October 2009, 23:48) *
Proaste sunt indiferent de culoarea părului.

Nu fi stefan!, Stefane, alea blonde nu le vreau, prefer unele normale, e ca si cum a-si avea masina sport, toti o vor, alti pun mana pe ea, este pretentioasa, capricioasa, deci nu vreau asa ceva.
Tarzy
sincer ... eu cred ca tu ai fost talamb (sau cel putin lipsit de imaginatie) in acest caz. De ce? pai sa vedem
1. stabilesti la inceput unde te intalnesti cu ea
2. te suna si-ti spune ca te asteapta pe o anumita partea a strazii .... iti spune e drept neclar dar .... eu cel putin in locul tau as fi rationat ca o sa-o gasesc pe cealalta parte a strazii decat cea stabilita initial. Tocmai de aceea te-a sunat femeia ... ca a schimbat partea .... dar tu nu ai fost suficient de "precace" sa intelegi
ReVaNgEr
Mie cel putin imi plac ffffff blondele destepte, cam greu. Adica, in general, imi plac blondele, insa nu vreau vreau una stalp.
La o adica, cu cat mi se micesc sansele sa gasesc o sotie ideala, avand in vedere faptul ca, vreau sa fie blonda, desteapta, ciudata intr-un fel filosofic, deschisa dpdv stiintific, adepta a dualismului si o panteista convinsa? laugh.gif
dantella
am fost blonda pana acu 3 luni...m-am facut bruneta in speranta ca nu voi mai parea asa de "disponibila" tongue.gif
asta insa nu mi-a dat un aer mai serios, mai intelectual (chiar si cu ochelarii la jumatatea nasului) , din contra, as putea zice
unora le par inabordabila si asta ii incita , altora , misterioasa
oricum o dai , nu e bine
asa ca sper ca macar satenele si roscatele sa fie percepute "corect" fara a fi "judecate" prin prisma culorii parului sau ma rog ,a vopselei
Hidd3n
CITAT (antinari @ 21st October 2009, 23:10) *
PS Doamnele au întotdeauna dreptate.

Asta e ceva de genul ...
Regula nr1. O doamna are intotdeauna dreptate
Regula nr2. Cand o doamna nu are dreptate , se aplica regula nr1.

laugh.gif Am ajuns oricum la concluzia ca nu e nevoie sa fii neaparat blonda ca sa faci astfel de ... "greseli"
antinari
QUOTE (Hidd3n @ 29th October 2009, 23:28) *
Asta e ceva de genul ...
Regula nr1. O doamna are intotdeauna dreptate
Regula nr2. Cand o doamna nu are dreptate , se aplica regula nr1.

Exact. Cu specificarea că regula nr. 2 e inutilă, nu există situații când o doamnă nu are dreptate smile.gif

QUOTE (Hidd3n @ 29th October 2009, 23:28) *
laugh.gif Am ajuns oricum la concluzia ca nu e nevoie sa fii neaparat blonda ca sa faci astfel de ... "greseli"

Adică să vii pe partea greșită? Citește cu atenție, nu blonda a greșit wink.gif
Angelina1986
CITAT (oblonda @ 21st October 2009, 18:39) *
Am o nevasta blonda.

cat de penibil, sa permiti sa iti fie criticata nevasta si viata de familie pe forum.
te-ai gandit ca din punctul A in Punctul B poti ajunge si pe alte rute decat cea aleasa de tine.Poate ea s-a gandit ca ai ales alta ruta si ai fi ajuns pe partea unde era ea.
sa stiu ca am un barbat care deschide topic pe forum cand descopera ceva ce nu-i place la mine........ l-as schimba.Zau. Ala nu e barbat
silviu_marius
pentru initiatorul topicului: trebuia sa ii zici Vin din directia X!
asa se face!
daca trecerea de pietoni era la nu stiu cate sute de metri, trebuia sa vina pana la tine?!
nt nt nt..
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.