Kodak Charger

robyzz

Salut,

Am un Kodak Charger Model: K620E. Aveam la el si 4 baterii dar le-am lasat mai mult de 14 ore (23 mai exact) la incarcat si acuma nu mai functioneaza. Ok pana aici.

Acum cateva minute mi-am luat doua baterii (poza mai jos) GP 2700 dar am niste intrebari/nelamuriri:

1. Nu stiu daca se potrivesc cu acel charger ce il am eu.
  2. Nu stiu cat timp trebuie sa le las la incarcat
  3. Si trebuie sa le incarc inainte sa le folosesc sau sunt gata incarcate?

Poza Baterii:

Pe spate la baterii scrie urmatoarele lucruri (la baterii nu la cutia in care erau):

NiMH AA HR6 270AAHC
1.2V TYP. 2600mAh
Standard Charge 16HRS AT 250mA

Iar la charger scrie:

Input: a.c 230V~50Hz 10W
Output: d.c 2.8V (ceva linii drepte si punctate) 180mA AA size
d.c 2.8V (ceva linii drepte si punctate) 80mA AAA size.

Deci daca stie cineva sa imi raspunda la intrebarile de mai sus, il rog sa o faca cat mai repede deoarece am nevoie repede de aceste informatii. sad.gif

PS: Sper ca am postat unde trebuie.
mister_rf
Da, este compatibil, dar trebuie sa ai grija la durata incarcarii. (Bateriile suporta un curent mai mare de incarcare: 250mA fata de cei 180mA disponibili la incarcator)
Banuiesc ca in aceasta combinatie vei putea tine intre 16 si 20 ore acumulatorii la incarcat.

robyzz
Am observat ca acolo scrie 16HRS. Ar putea avea legatura cu timpul de incarcare?

Deci daca il las 16 ore la incarcat nu ar trebui sa aiba nimica nu?

PS: Si la nelamurirea a treia ce mi-ai putea zice?

CITAT
3. Si trebuie sa le incarc inainte sa le folosesc sau sunt gata incarcate?

Pe spate scrie ceva in mai multe limbi (nu si in romana) Cargar antes de usar. Presupun ca ar trebui sa le incarc inainte :-?
mister_rf
Normal ca trebuie sa incarci acumulatorii inainte de a-i folosi. biggrin.gif
Eu am mentionat ca durata normala de incarcare este de 16 ore, dar la un curent mai mare. De aceea cu acest charger, care da un curent mai mic, vei putea sa-i incarci cu cateva ore in plus. Atentie totusi ca acumulatorii se incalzesc mult la incarcare si caldura este unul din factorii care-i pot distruge rapid, de aceea ideal ar fi sa fie ventilati cat mai bine in aceasta perioada.
robyzz
Pfff, cred ca pun totusi la 17 ore iar cu incalzirea nu stiu deoarece nu prea am cum sa ii ventilez dar este destul de rece in acol loc unde este priza (merge aer rece de la cooler de la calculator).

Multumesc de informatii.

M-am uitat si la ei pe site despre informatii si am gasit destul de multe dar merge cam greu engleza biggrin.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.