CITAT (tfmercedez @ 26th October 2009, 05:21)

mai bine schimba-ti butucurile....decat sa-ti faci o copie.... Habar nu ai cat de repede se gasesc gasitori si arivisti....
Odata mi-a casut telefonul din buzunar pe bicilceta, am mers 100m si am inceput sa pipai buzunarele, nu e, tot cautam...o femeie mi-a aratat ca cineva a gasit ceva mai insapte , ma intorc dupa el , ala grabise pasul in directia opusa. L-am ajuns din urma , s-a oprit si (cu dezamagire ca l-am prins) mi l-a dat (eram cu Ciobanescul german in lesa) si-mi zice magaru , ca "mi la strans de pe jos , si la asamblat, nu dau o bere?" mi-a venit sa-l scuip, si i-am zis, da' nici tu nu ai strigat /fugit dupa mine sa ma anunti ca am pierdut mobilul, ci ai sperat ca nu imi dau seama si sa ma deartez .
Daca ai casco si "dispare" masina trebuie sa ai ambele chei in original. Ai fi surprins cat de repede se gasesc gasitori, care nu ar da comoara prea usor pe gratis din mana.
Si daca ti-a gasit cheia vreun tip cu rabdare, care sa incerce telecomanda de cate ori vede un opel pe strada, nu se stie cand da si peste al tau. Du-te si schimba butucul masinii , comada-ti chei noi...
cheile vechi sint nule. mi-am schimbat la reprezentanta butucul+cheile+codul de acces+contact... aveti grija de chei, ca daca le pierdeti, va costa o mica avere.
Numai bine!