Doua domenii pentru acelasi site, continut

mlda

Salut!

Am doua domenii pentru acelasi site. In prezent , in ,,bara de cautare'' ramane scris doar un domeniu, cel principal.

Cum se poate face astfel incat in ,,bara de cautare'' sa ramana scris domeniul care a fost cautat, fara redirectionarea catre cel principal?

Am vazut aceasta la mai multe site-uri.

Va multumesc.

cspot
Vrei ca doua domenii asa aiba acelasi continut. Vorbeste cu cei care iti ofera hosting si se rezolva rapid.

mlda
Exact.

Tot ,,vorbesc'' prin asistenta online de dimineata...dar nu se pricepe cel ,,de serviciu''...
Le-am trimis un e-mail ,,oficial''...

E ditamai firma, le-am dat ca exemplu si site-ul lor, ca asa vreau, dar in zadar deocamdata biggrin.gif

Initial mi-a spus ca-i din cpanel, ba sa parchez al doilea domeniu, ba sa-l ,,adon'', ba sa-l sterg. I-am aratat erorile care apar, dar degeaba.
Inca astept raspuns.

Am scris aici in ideea ca poate mi se explica cum trebuie facut, fiindca unii ma trimit la cei cu ,,hosting=ul'', altii la cpanel, altii in... biggrin.gif , presupun.
CuteGuy
QUOTE (mlda @ 21st October 2009, 15:05) *
Exact.

Tot ,,vorbesc'' prin asistenta online de dimineata...dar nu se pricepe cel ,,de serviciu''...
Le-am trimis un e-mail ,,oficial''...

E ditamai firma, le-am dat ca exemplu si site-ul lor, ca asa vreau, dar in zadar deocamdata biggrin.gif

Initial mi-a spus ca-i din cpanel, ba sa parchez al doilea domeniu, ba sa-l ,,adon'', ba sa-l sterg. I-am aratat erorile care apar, dar degeaba.
Inca astept raspuns.

Am scris aici in ideea ca poate mi se explica cum trebuie facut, fiindca unii ma trimit la cei cu ,,hosting=ul'', altii la cpanel, altii in... biggrin.gif , presupun.

park domain in cPanel rezolva totul. Si sincer ... nu stiu ce "diatai firma" e daca nu sunt in stare sa te ajute. Nu e deontologic dar totusi .. cand iei un ban, sau il ceri, ia in calcul ca omu` s-ar putea sa aiba nevoie de ajutor si .. ori il ajuti ori ii spui ca nu te pricepi si gata, e mai cinstit. notangel.gif

Da-mi un PM cu errors si daca pot, te ajut, FREE .
pseudoxiah
Iti recomand sa pastrezi redirectionarea, daca ai 2 domenii diferitre cu acelasi continut s-ar putea ca Google sa te penalizeze pentru duplicate content.
CuteGuy
CITAT (pseudoxiah @ 21st October 2009, 16:05) *
Iti recomand sa pastrezi redirectionarea, daca ai 2 domenii diferitre cu acelasi continut s-ar putea ca Google sa te penalizeze pentru duplicate content.

Fiind vorba de "domain parking" nu te penalizeaza. Din proprie experienta iti vorbesc. Am un site cu inca un domeniu parcat si am PR3 pe el. Cand o sa ies din parcare si ii fac site individual, am sa iti spun daca imi creste PR naughty.gif
mlda
Va multumesc!

Mi-au indeplinit doleanta. Pana acum n-am avut nici o problema, au fost destul de promti desi, zic unii, sunt scumpisori.
Cica au umblat in cpanel la indexphp.

Desi nu mi-s de meserie ,,calculatorist'' ( sa-mi mai iertati perlele), am observat ca nu se pune problema penalizarii de catre google in cazul redirectionarii prin 301, dar domeniul ,,secund'' il poti gasi pe google doar daca esti insistent biggrin.gif , in timp ce asa cum am vrut acum,pot sa apara ambele domenii in top ten-ul cautarii dupa un anumit cuvant cheie.

Mie imi picase ,,brusc si deodata'' unul dintre site-uri din top ten, si-am inceput sa caut motive, mai putin la mine... biggrin.gif

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.