Script site jocuri online

stefanhellzone

Ce script stiti pentru jocuri online?Free sa upana in 20 de usd.
puya4ever
am folosit eu unul , se numea avarcade dar e destul de slab din multe puncte de vedere, paid sunt mai multe incearca pe google: onarcade , doar pe asta il mai retin.

stefanhellzone
il stiu pe onarcade adr e 45 euro.Avarcade este destul de bun.Si poti cumpara si pachete cu jocuri la 2 usd 1200 de jocuri.Dar am gasit un script foarte bun la 20 usd https://secure.agaresmedia.com/v6/products/arcade-script/
puya4ever
depinde ... si cu avarcade se pot face site-uri frumoase daca sti putina programare si design, acum tu sti ce vrei sa faci si unde tintesti smile.gif , daca vrei ceva basic fara alte chestii iti recomand avarcade dar cum spuneam si mai sus, nu este asa de bine optimizat dpdv SEO smile.gif bafta.
stefanhellzone
dar de unde pot lua jocuri pentru site?free si legal.

dar de unde pot lua jocuri pentru site?free si legal.
puya4ever
pai sunt multe astfel de pachete pe net, cauta pe google ,o sa gasesti sigur sau vezi pe alte site-uri de jocuri ca poate au acel Embed Code cu care pui jocul flash remote, pe site-ul tau.
andyradutza
Poti sa iei jocuri si de pe mochiads.com fara sa fie nevoie sa le gazduiesti.

stefanhellzone
eu as vrea sa cumpar un pachet de la avarcade.Foarte ieftin dar nuam contul paypal configurat cu vreun cont bancar si nu am bani. sad.gif dar am sa vad ce fac.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.