Best Forum seo

tibit

salut,
care este cel mai bun forum din punct de vedere seo fara a folosi alte module?
Bogdan2901
Adica platforma de forum..... Niciunul nu o sa intre in Google singur wink.gif ..... Iar fara module, decat sa bagi tu fiecare adresa in parte in sitemap...asta un aspect.... Si 2, trebuie bagate keyword-uri, inscriere in directoare, reclame pe alte site-uri [cu multi musafiri], etc wink.gif

RCG
Simplu de instalat, profesional, SEO, dar costa: http://www.woltlab.com/
tibit
@Bogdan2901 - stiu eu me refeream la scripturile care sa fie deja optimizxate pt google, ca fiecare forum are modulele lui pt asa ceva , optimizat ma refer sa aiba url-urile fara id-uri ,sa nu contina posturi duplicate de script...

@RCG - pare ok , sincer nu am mai auzit de el dar se gasesc extensii si templaturi mie imi pare cam nou si ca nu are sanse in fata vbulletinului
Bogdan2901
Mi-a zis lord_ice ca IPB 3 e la randul sau bun ca DEFAULT la SEO, dar orice platforma ai folosi, tot va trebui sa "umblii" si tu pe la SEO wink.gif

CITAT (tibit @ 21st October 2009, 21:13) *
@Bogdan2901 - stiu eu me refeream la scripturile care sa fie deja optimizxate pt google, ca fiecare forum are modulele lui pt asa ceva , optimizat ma refer sa aiba url-urile fara id-uri ,sa nu contina posturi duplicate de script...

@RCG - pare ok , sincer nu am mai auzit de el dar se gasesc extensii si templaturi mie imi pare cam nou si ca nu are sanse in fata vbulletinului

vBuletin-ul toti credeti ca e mai bun pentru ca e mai vechi....dar de unde stii tu ca acel script mai nou nu e mai bun ca el ? Fiecare platforma are plusurile si minusurile ei.... 

Dar daca ai testat VB si ti se pare OK, foloseste-l din nou.... Sau dai incredere si lui Burning Board [woltlab], SMF, PHP BB, MY BB-din nou unul foarte bun si nou.... etc ....

SPor wink.gif

tibit
QUOTE (Bogdan2901 @ 21st October 2009, 15:21) *
Mi-a zis lord_ice ca IPB 3 e la randul sau bun ca DEFAULT la SEO, dar orice platforma ai folosi, tot va trebui sa "umblii" si tu pe la SEO wink.gif

vBuletin-ul toti credeti ca e mai bun pentru ca e mai vechi....dar de unde stii tu ca acel script mai nou nu e mai bun ca el ? Fiecare platforma are plusurile si minusurile ei.... 

Dar daca ai testat VB si ti se pare OK, foloseste-l din nou.... Sau dai incredere si lui Burning Board [woltlab], SMF, PHP BB, MY BB-din nou unul foarte bun si nou.... etc ....

SPor wink.gif

daca e cod vechi nu inseamna ca este prost , din contra a fost pe piatza o perioada lunga in care au fost fixate problemele majore si exista deja teme, moduri de unde sa ai sa alegi.Cu cat este mai nou un script cu atat are mai multe vulnerabilitati wink.gif .Pana acum am testat SMF care este varza la seo si vbulletin care e destul de ok .
ma-ta
oricum tot pe ipb sa ramai,nu voltlab asta..

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.