Gyula

robyzz

Cred ca multi dintre voi ati auzit de Gyula [Ungaria].

Ei bine ma gandeam ca poate ati fost si pe acolo si unii puteti posta anumite impresii, preturi [alimente,cazare,intrare in strand,cluburi etc].
anonima1
Nu am fost la strand,dar oraselul e superb,imi place mult.Preturile la mancare sunt putin mai mari decat in Romania.[

Buhani73
vara e plin de romani.strand si oras curat, apa termala au si site http://www.varfurdo.hu/index_ro.html
robyzz
Mersi de informatii.
lucyanar
CITAT (robyzz @ 21st October 2009, 12:27) *
Mersi de informatii.

si eu am gasit niste oferte de sarbatori foarte bune, nici nu se compara cu ce preturi sunt pe aici, dar din pacate transportul e dificil pana acolo (Braila-Gyula, foarte multe schimbari), ca sa nu mai zic de pret ! Asa ca ma gandesc sa renunt.
Buhani73
asa e.si cu masina sa traversezi tara e nasol ca sa nu mai vb de tren...asta e
andra_ghibutiu
Ce oferte? de Revelion? Baga detalii!

lucyanar
CITAT (andra_ghibutiu @ 22nd October 2009, 13:23) *
Ce oferte? de Revelion? Baga detalii!

Nuuuu, de Craciun erau ofertele bune, cu intrare la baile termale. Din pacate am renuntat din cauza transportului. Cica sa faci turism la noi.............. confusedsmiley.png
robyzz
CITAT (anonima1 @ 20th October 2009, 21:13) *
Nu am fost la strand,dar oraselul e superb,imi place mult.Preturile la mancare sunt putin mai mari decat in Romania.[

Eu am auzit ca sunt mai mici chiar decat in Romania huh.gif
w140

CITAT (robyzz @ 23rd October 2009, 09:22) *
Eu am auzit ca sunt mai mici chiar decat in Romania huh.gif

Garantat preturile sant mai mici decat in Romania.
De exemplu (comparativ):
- Aquaarena Timisoara (1 bazin adulti + 1 bazin copii, ambele interior) intrare 60 RON/pers.
- Varfurdo (Băile Cetății) Gyula ("paradis acvatic" cu bazine interiore si exterioare, pt. adulti si copii, tobogane, ape termale, restasurante, terase, baruri, cafenele, magazine, etc.) intrare 2000 forinti/pers. (aprox.32 RON/pers.)

Nu retin exact preturile la mancare in restaurantele din "strand", dar sant mai mult decat decente, spre exemplu o portie de clatite cu ciocolata sau nuci, costa 90 ft. (aprox. 1,45 RON)
turistro
poze(cu tf rolleyes.gif ) de la strand:
Click pentru a vizualiza atașamentulplanul strandului
Click pentru a vizualiza atașamentulterase pline in weekend
Click pentru a vizualiza atașamentulspecialitatea unei terase''friptura la fierul de calcat wink.gif ''
Click pentru a vizualiza atașamentulpretul la bere laugh.gif
Click pentru a vizualiza atașamentulaqua parc,mai exista un bazin mare cu valuri si unul ''olimpic'' pt inot
Click pentru a vizualiza atașamentuldin interior,in planul 2 se vede hotelul(complex balnear)
Click pentru a vizualiza atașamentulbazin termal
Click pentru a vizualiza atașamentulbazin termal semiacoperit,exista si total acoperit
Click pentru a vizualiza atașamentulbazinele termale au diferite sisteme de tratament tip jacuzzi
Click pentru a vizualiza atașamentulde remarcat aranjamentele florale din interioul strandului cat si din tot orasul
Click pentru a vizualiza atașamentuluna in iesiri

enjoy coolspeak.gif

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.