Cat costa un forum?

M22

salut,

m-ar interesa sa stiu cam cat ar costa aprox un forum. unul cu o complexitate medie, adica scripturi uzuale nimic special. as vrea sa mi fac un forum in domeniul muzical (folclor), deci nu vreau ce extra. vreau preturi orientative. o sa am domeiu.ro. inregistrat.
nekhbet
CITAT (M22 @ 20th October 2009, 14:26) *
salut,

m-ar interesa sa stiu cam cat ar costa aprox un forum. unul cu o complexitate medie, adica scripturi uzuale nimic special. as vrea sa mi fac un forum in domeniul muzical (folclor), deci nu vreau ce extra. vreau preturi orientative. o sa am domeiu.ro. inregistrat.

In afara de hosting si domeniu .. e gratis .. cauta dupa phpBB

Succes!

netul
Daca vrei un soft cu plata (Invision Power Board, vBulletin), platesti pentru softul respectiv si intre 30-100 Euro cuiva ca sa ti-l instaleze, configureze si sa iti schimbe designul.
Poti sa iei si softuri free (PhpBB, MyBBoard sau SMF).

Eu recomand (si am folosit f mult) MyBBoard. Ca facilitati e f apropiat de vBulletin, gasesti module SEO si o gramada de pluginuri pentru el.
Bogdan2901
Eu iti recomand SMF....

PS: Sa imi dai un PM cand lansezi forumul smile.gif
stefanhellzone
si eu tot SMF am folosit si phpbb dar nu am fost multumit de el biggrin.gif
Flavius_Vidale
Eu am folosit si SMF si PHPBB , daca vrei iti instalez eu forumul gratis . smile.gif
Imperathor
QUOTE (M22 @ 20th October 2009, 13:26) *
salut,

Vezi de unde iti iei domeniu si hostingul sa aiba Cpanel si din Fantastico iti instalezi singur phpBB sau SMF... wink.gif

mateiuli
Presonal, recomand PhpBB(gasesti o multime de moduri, SEO etc.; au o comunitate extrem de mare). L-am folosit si il folosoesc:)...preteni stiu de ce
again
si tot prietenii stiu ca e cel mai atacat script de forum open source smile.gif
Imperathor

Nu stiu cum este phpBB 3 ca nu l-am incercat, dar pana la el, celelalte variante sufereau pe partea de securitate...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.