M22
20th October 2009, 13:26
salut,
m-ar interesa sa stiu cam cat ar costa aprox un forum. unul cu o complexitate medie, adica scripturi uzuale nimic special. as vrea sa mi fac un forum in domeniul muzical (folclor), deci nu vreau ce extra. vreau preturi orientative. o sa am domeiu.ro. inregistrat.
nekhbet
20th October 2009, 13:31
CITAT (M22 @ 20th October 2009, 14:26)

salut,
m-ar interesa sa stiu cam cat ar costa aprox un forum. unul cu o complexitate medie, adica scripturi uzuale nimic special. as vrea sa mi fac un forum in domeniul muzical (folclor), deci nu vreau ce extra. vreau preturi orientative. o sa am domeiu.ro. inregistrat.
In afara de hosting si domeniu .. e gratis .. cauta dupa phpBB
Succes!
netul
20th October 2009, 13:34
Daca vrei un soft cu plata (Invision Power Board, vBulletin), platesti pentru softul respectiv si intre 30-100 Euro cuiva ca sa ti-l instaleze, configureze si sa iti schimbe designul.
Poti sa iei si softuri free (PhpBB, MyBBoard sau SMF).
Eu recomand (si am folosit f mult) MyBBoard. Ca facilitati e f apropiat de vBulletin, gasesti module SEO si o gramada de pluginuri pentru el.
Bogdan2901
20th October 2009, 15:46
Eu iti recomand SMF....
PS: Sa imi dai un PM cand lansezi forumul
stefanhellzone
22nd October 2009, 20:50
si eu tot SMF am folosit si phpbb dar nu am fost multumit de el
Flavius_Vidale
1st November 2009, 14:10
Eu am folosit si SMF si PHPBB , daca vrei iti instalez eu forumul gratis .
Imperathor
5th November 2009, 17:15
QUOTE (M22 @ 20th October 2009, 13:26)

salut,
Vezi de unde iti iei domeniu si hostingul sa aiba Cpanel si din Fantastico iti instalezi singur phpBB sau SMF...
mateiuli
6th November 2009, 09:57
Presonal, recomand PhpBB(gasesti o multime de moduri, SEO etc.; au o comunitate extrem de mare). L-am folosit si il folosoesc:)...preteni stiu de ce
again
6th November 2009, 18:41
si tot prietenii stiu ca e cel mai atacat script de forum open source
Imperathor
7th November 2009, 10:09
Nu stiu cum este phpBB 3 ca nu l-am incercat, dar pana la el, celelalte variante sufereau pe partea de securitate...
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.