Tamron Aspherical LD 28-200 1:3.8-5.6,

inf3rnal76

ce parere avetzi ?
are cineva?
cum merge?
sunt pe punctul de a l achizitziona shi nu am mai auzit de el
jinxy_c
CITAT (inf3rnal76 @ 20th October 2009, 12:48) *
ce parere avetzi ?
are cineva?
cum merge?
sunt pe punctul de a l achizitziona shi nu am mai auzit de el

Esti mortal death.gif

inf3rnal76
CITAT (jinxy_c @ 20th October 2009, 12:50) *
Esti mortal death.gif

nu intzeleg
jinxy_c
CITAT (inf3rnal76 @ 20th October 2009, 13:00) *
nu intzeleg

Nu trebuie...

Finish him! death.gif

Au, mor aici... de ras... "sunt pe punctul de a-l achizitiona, dar n-am auzit de el". A inceput "Copii spun lucruri traznite" ?
inf3rnal76
CITAT (jinxy_c @ 21st October 2009, 00:31) *
Nu trebuie...

Finish him! death.gif

Au, mor aici... de ras... "sunt pe punctul de a-l achizitiona, dar n-am auzit de el". A inceput "Copii spun lucruri traznite" ?

keep walking
intrebarea nu era pentru tine
Sinisther
CITAT (inf3rnal76 @ 20th October 2009, 13:00) *
nu intzeleg

ca sa nu ne mai invartim in jurul cozii....pt ca vrei sa cumperi ceva despre care nu ai "auzit" nimic
jinxy_c
CITAT (inf3rnal76 @ 21st October 2009, 13:24) *
keep walking
intrebarea nu era pentru tine

Da, probabil intrebarea era adresata celor asemenea tie. Care polueaza forumuri cu intrebari fara nici cea mai mica documentatie in prealabil. Ce sa mai spun de prostie, ca in cazul tau da pe dinafara. Cum adica esti pe punctul de a achizitiona ceva despre care nici n-ai auzit? Stai linistit, nimeni n-o sa-ti raspunda. Decat in cazul unei lipse totale de ocupatie.

inf3rnal76
Ceream sfatul cuiva care a folosit acest obiectiv ca sa stiu daca merita iar voi nu faceti nimic util decat spam aiurea ca va creasca numarul de mesaje
alexxveres
sfatul se cere dupa ce ai cautat ceva despre el...daca ai putut pune intrebarea aici inseamna ca ai posibilitatea sa dai un search pe google nu? crede-ma, o sa gasesti destule informatii.
problema la threadul tau e ca vrei sa cumperi ceva de care nici nu ai auzit...de unde ideea asta?
detaliaza si tu de ce te-ai orientat spre acest obiectiv, ce vrei sa faci cu el etc, mai strange cateva informatii si dupa aceea lumea o sa inceapa sa te bage in seama.
inf3rnal76

am pus 3 intrebari la cere mi se putea raspunde
tot ce ati zis a fost out of topic
am gasit mai multe articole nu m am infipt direct in softpedia
am intrebat si aici ca sa aflu cat mai multe informatii inainte de a l cumpara
nu inteleg de ce se gasesc cate unii sa faca pe desteptii
whatever informatiile de care aveam nevoie le am gasit intre timp altundeva deci
topic closed
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.