Template

AMpt157B

Salutare ...Am descarcat un template ciudat..pentru mine care nu stiu,...are instal, pub, download, admin..php..cum l-as putea urca pe site..sau cum as putea sa vad cum arata ..:-? arata cam asa....
voxx
Ala arata mai mult cu un script ...din cate stiu eu un template nu are .htaccess si install

AMpt157B
Deci? cum as putea sa il urc pe net?
SINEKT
Ftp la serverul de host ? laugh.gif Sau local cu WAMP.
AMpt157B
Adica il urc pe server si atat tot?
CuteGuy
CITAT (AMpt157B @ 20th October 2009, 11:06) *
Adica il urc pe server si atat tot?

Il urci in /public_html sau /www pe serverul tau, apoi intri in http://domeniultau.ceva/install si de acolo incepe procesul de instalare. Template-ul respectiv este pentru un OSc (magazin on-line) dar sincer ... la cata experienta emani .. apuca-te si fa-ti un html ca ala degeaba il ai. Sau ia un site simplu.
@voxx: are .htaccess ca sa fie configurate permisiunile dinainte si /install , am zis mai sus pentru ce e.

AMpt157B
wow, mersi pentru ironie, desteptaciunea dumneavoastra ^smile.gif^

iceball
pey cam are dreptate... daca nici nu stii ce vrea sa reprezinte treaba aia... imi imaginez ca nu esti in stare nici sa il utilizezi...

cauta un template mai simplu... pentru o pagina web... dar daca vrei sa iti faci webshop... ca din cate observ cam asta e nebunia aia... incearca un server free care are o colectie de plugin-uri... si care iti instaleaza automat nebuniile astea... si vezi intai cu ce se mananca... si apoi incearca sa iti faci si tu singur...
CuteGuy
CITAT (AMpt157B @ 20th October 2009, 12:32) *
wow, mersi pentru ironie, desteptaciunea dumneavoastra ^smile.gif^

1. nu a fost nicio ironie, zic eu, ca daca vroiam sa sune ironic iti spuneam " ce prost esti ba, habar nu ai la ce te uiti si vrei sa faci rahatu` praf" thumbdown.gif
2. aici nu este vorba de desteptaciune ci de .. experienta si daca am incercat sa iti explic a fost ca sa te ajut, nu sa te iau la misto. Puteam sa te pun sa citesti readme ala si sa te descurci sau te luam in bascalie.
3. chiar nu am glumit cand am spus sa te bagi la un html, ca daca nu ii cunosti felul in care functioneaza nu prea o sa ai ce sa faci cu el, decat sa te joci pe colo-colo si ti-ar trece dupa 1-2-3h
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.