Nu cunosc masina,dar daca LOOK se refera la blocat diferential,altul decat cel central este interzisa folosirea pe asfalt sau suprafete cu aderenta mare.Cu centralul e alta poveste,de fapt ala nu blocheaza nimic ci doar transfera in mod egal puterea pe puntea fata si spate si permite rulajul la orice viteza(mare)in regim 4x4
Cu stima...Florin
Cu stima...Florin
mi se intampla un lucru ciudat la masina mea
are 30000km parcursi si e un c crosser.la iesirea pe autostrada in viteza 4 sau 5 cand ajung aprox. la 2800 ture motorul se tureaza in gol pentru cateva momente dupa care revine la normal si inclusiv acul de la turometru se duce un pic inapoi. deci asta se intampla cu pedala de acceleratie la fund.Cine poate sa-mi spuna cum se foloseste corect tractiunea si in special modul LOOK?
Acum o saptamana s-a aprins becul la motor am dus masina la citroen si cei de acolo au spus ca e softul dus si ca cei de la citroen stiu de acest punct slab si au unul nou pe care l-au si inlocuit. e clar ca nu e o masina performanta si nu e facuta pentru off road dar am asteptat mai mult de la ea. Cine mai are modelul asta sau cine se pricepe il rog sa ma ajute cu un sfat. sincer nici nu stiu ce sa spun celor de la service pt. ca masina nu face tot timpul chestia asta si garantia nu repara decat atunci cand e stricata de tot. va multumesc si astept sfaturi Spor maxim