Ericsson A2628s

Giovy92

Salutare, am cautat prin cutiile vechi de cand eram mic si am gasit doua telefoane (cu tot cu incarcatoare):
Ericsson A2628s
si un
Ericsson GA628
Am o problema la A2628, acumulatorul (Li-Ion 3.5v BHC-11 1400mAh) nu se incarca, dar nici ecranul nu-mi indica ceva (dispun de aparate de masura, de lipit etc.)
Am pus acumulatorul (NiMH 4.8v 1200mAh) de la GA628, la A2628, si se aprinde doar ledul de sus (ramane aprins).
Pot realiza o incarcare intre cei doi acumulatori? [stiu ca toti mi-ar recomanda sa cumpar un acumulator similar sau sa fac comanda, dar nu vreau sa investesc in el (a2628)].
Daca nu pot face acest lucru din cauza diferentelor dintre acumulatori, ce mi-ati recomanda sa fac?

Multumesc, si voi vizita in repetate randuri, in asteptarea unui raspuns!

L.E.: Am desfacut acumulatorul de plastic, si are o placuta cu 2 cipuri. acumulatorul fiind 3 in 1 are un capat si un sfarsit, se pare ca indica o tensiune de 2.15v. Am verificat contiunuitatea celor 3 fire, daca, corespund cu polii respectivi, si doar negrul, cred ca este minusul. Vreti sa atasez o poza, doua?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.