Renovare dormitor

naturist

Seara buna,

Stiu ca de acum in mod normal nu se mai face curatenie, dar abia acum simt nevoia de o schimbare. Este camera ca pentru un tanar, spatiu destul de putin, cu foarte multe de depozitat, si nu vreau sa cheltuiesc prea mult.

Am facut o schita a camerei (cat de bine ma pricep si eu):

In primul rand, majoritatea lucrurilor sunt carti. Apoi haine, calculator cu monitor, sistemul home-cinema, si imi trebuie un birou pe care sa se poata lucra.

Ma gandeam sa si pun niste ornamente pe perete (sa aplic polistiren in anumite zone, cu anumite forme si peste el tapet), niste spoturi sa pot sta in pat sa citesc.

Stiu ca totul e ambiguu, dar daca ati avea cateva idei, ar fi grozav!

O seara frumoasa.
claudiu.matei
se poate face ceva, am desenat un dormitor ca asta. daca am timp o sa schitez ceva

raduk
Cred că un titlu mai corect pentru topic ar fi "Amenajare dormitor". scratchchin.gif
sndeco
Cred ca aranjarea obiectelor in camera depinde foarte mult de modul in care te ocupi de peretele cu geamul. Vei folosi un aranjament complex compus din perdea+draperie, te rezumi la ceva simplist, care nu acopera decat partea superioara a ferestrei, sau renunti total la perdele?
claudiu.matei
Am facut o schita in fuga. eu asa o vad. Sa faci o canapeluta pe comanda, inconjurata de mobilier pentru depozitarea hainelor si in fata un birou. Eu as face mobilierul ala si as lucra mult la detalii.

Click pentru a vizualiza atașamentul

Nu știi sau "te faci" că nu știi că link-urile externe nu sînt agreate pe acest forum? mad.gif
Mig VWFan
Tocmai vreau sa fac un astfel de dormitor pentru nepotul meu , m-am gandit la asta :
claudiu.matei
CITAT (claudiu.matei @ 23rd October 2009, 17:51) *
Nu știi sau "te faci" că nu știi că link-urile externe nu sînt agreate pe acest forum? :angry:

Nu am stiut ca nu sunt agreate si nu sunt agreate ca alte multe chestii desi sunt permise pe alte topicuri si numere de telefoane si contacte de mailuri desi publicitatea este interzisa. Era o poza facuta de mine, nu cred ca am gresit atat de tare. SCUZE daca am gresit.

Folosește funcția "Raport" acolo unde dai peste aspectele menționate mai sus. :peacefingers:

claudiu.matei
CITAT (Mig VWFan @ 23rd October 2009, 18:26) *
Tocmai vreau sa fac un astfel de dormitor pentru nepotul meu , m-am gandit la asta :

Nu vreau sa ma bag prea tare in asta dar:
1. nu ai lasat spatiu de perdea-draperie. din punctul meu de vedere un dormitor trebuie dotat cu asa ceva. Sunt total contra jaluzelelor verticale in dormitor. Ele sunt facute pentru birouri
2.nu prea vad eu biroul pus sub geam. Acolo trebuie sa fie si un calorifer.
3.daca e nepotel inseamna ca e mic. Sertarele alea de sub polite sunt inutile. Cum crezi ca ar putea sa vada nepotelul tau ce se asculte in capatul sertarului.
Mig VWFan
CITAT (claudiu.matei @ 26th October 2009, 11:52) *
Nu vreau sa ma bag prea tare in asta dar:

Nu ma pricep eu la proiectare pe calculator... evident ca voi lasa spatiu pentru perdea (am pus deja rulou exterior din Al deci jaluzelele sar din schema) iar corpul de deasupra patului e orientativ, in realitate va fi cu usi glisante.
claudiu.matei

Degeaba ne zbatem noi ca domnul care a deschis topicul a uitat...
Dev
QUOTE (Mig VWFan @ 23rd October 2009, 16:26) *

Nu stiu daca ai facut sau nu deja mobila dar eu ti-as da 1-2 sugestii daca imi permiti.

1. Din perspectiva unui copil, biroul cu spatele la usa mi se pare o idee nasoala. Pe mine ma enerveaza ingrozitor cand cineva vine si se holbeaza in ce fac eu si nu neaparat pentru ca fac chestii nefolositoare ci pentru ca mi se pare o invadare a spatiului privat. Un birou orientat intr-o parte mi s-ar parea o idee mai buna.
2. Dulapurile de deasupra patului mi se par ca incarca prea mult camera si parca te ingroapa in pat. Am inteles ca spatiul e mic dar poate e posibil sa gasesti o alta amplasare a unor dulapuri? Acolo pot ramane niste rafturi pentru carti/jucarii/dvd-uri de exemplu.

Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.