Schimbarea culorii ochiilor.

Gliphy

Haideti sa va spun eu pentru ca sunt in posesia unor astfel de vraji:

Vraja pentru schimbarea ochilor este doar o iluzie.Pentru schimbarea ochilor trebuie sa apara o schimbare in interior deoarece ochii sunt oglinda sufletului.Si eu am beneficiat de aceasta schimbare.

Steps:Inchide ochii.Umpleti mintea cu culoarea actuala a ochilor tai.Treptat schimba culoare in cea pe care o doresti.Vizualizeaza cum acea lumina ca o raza trece prin ochii tai shimbandu-le culoarea.Vizualizeaza ochii primind culoarea.Tine aceasta vizualizare cel putin 15 minute.Se repeta pentru a nu-si pierde din putere.Pentru cei care te cunosc foarte bine nu prea va avea efect deoarece este fascinatie,dar pentru straini va avea.

Sursa:Christian Miriam Dikol - Carte de vraji 1
lex404
nu stiu cat ar putea functiona... am sa incerc maine un Negru Glossy biggrin.gif

Gliphy
CITAT (lex404 @ 19th October 2009, 20:35) *
nu stiu cat ar putea functiona... am sa incerc maine un Negru Glossy biggrin.gif

Bine ca nu roz cu picatele wink.gif . [Nu o lua -> personal]

btw, sunt curioasa daca functioneaza si la altii laugh.gif
darkangelo
CITAT (Gliphy @ 19th October 2009, 21:06) *
Bine ca nu roz cu picatele wink.gif . [Nu o lua -> personal]

btw, sunt curioasa daca functioneaza si la altii laugh.gif

FUNCTIONEAZA! inainte de vraja aveam ochii negri. mi-am dorit sa ii am negri si minune: s-au facut negri! biggrin.gif A ie!
Gliphy
Oooo, deci ii bun laugh.gif
Ah bai, nu stiu daca am mentionat mai sus, ca iti poate da dureri de cap asta laugh.gif .. dupa ce ca e iluzie...

by the way, oricum nu mi-ar parea rau smile.gif
bebeee
Eu pot sa-mi schimb semafoarele in functie de mood.Din verzi se fac albastri cand sunt linistit si caprui la oboseala sau nervi.Nu e mare lucru,se intampla foarte des la cei colorati deschis, mai greu totusi la aia cu ochii negri cacafeaua.
dorel15
asai ochi se schimba la om in funtie de starea personala

Deria_Leena26
CITAT (dorel15 @ 25th October 2009, 09:52) *
asai ochi se schimba la om in funtie de starea personala

Si de cum bate lumina, dar asta este mai mult o iluzie pentru cei din jur.

Eu ii am verzi acum, ocazional gri sau albastri.

Interesant ca matusa mea a spus ca, de fapt, ii am albastri cu puncte galbene si de aceea oamenilor li se pare ca sunt verzi... Nasoala impresie, m-am gandit eu... Si neadevarata...
Imperathor
QUOTE (Gliphy @ 19th October 2009, 18:57) *
Haideti sa va spun eu pentru ca sunt in posesia unor astfel de vraji:

Vraja pentru schimbarea ochilor este doar o iluzie.Pentru schimbarea ochilor trebuie sa apara o schimbare in interior deoarece ochii sunt oglinda sufletului.Si eu am beneficiat de aceasta schimbare.

Steps:Inchide ochii.Umpleti mintea cu culoarea actuala a ochilor tai.Treptat schimba culoare in cea pe care o doresti.Vizualizeaza cum acea lumina ca o raza trece prin ochii tai shimbandu-le culoarea.Vizualizeaza ochii primind culoarea.Tine aceasta vizualizare cel putin 15 minute.Se repeta pentru a nu-si pierde din putere.Pentru cei care te cunosc foarte bine nu prea va avea efect deoarece este fascinatie,dar pentru straini va avea.

Sursa:Christian Miriam Dikol - Carte de vraji 1

Nu este nevoie si de o incantaite? Catre zeul ploii, de exemplu? rolleyes.gif
CapitanuPICARD

In secolul 21 ne tinem de vraji. Mai bine zis de vrajeli. Deoarece aia nu e vraja, e vrajeala! ( ? Mondenii). tongue.gif

Bruma de cultura pe care ar trebui sa o aiba fiecare cetatean al secolului 21 de pe aceasta mica planeta a acestui mic sistem solar, ar trebui sa ne determine pe toti sa cunoastem urmatoarele chestiuni referitoare la culoarea ochilor:

Culoarea ochilor se datoreaza celulelor pigmentare sau melanocite ale irisului. Aceste celule produc un pigment brun numit melanina (acesta este pigmentul care confera culoare pielii, blanii si parului). Atunci cand exista multe melanocite, irisul apare brun sau negru. Fara melanocite, irisul este gri-albastrui, adica are culoarea celulelor irisului vazut prin transparenta. Un strat subtire de melanocite produce culoarea galbena. Combinata cu albastrul irisului, se obtin toate nuantele de verde.

Daca stiinta va repugna, cautand pe google dupa culoare ochilor, am gasit si eu o vraja pe care o recomand celor ce sunt nemultumiti de felul in care s-au nascut. Vraja este descrisa de o mica scamatoare (care facea sa dispara bagheta magica biggrin.gif) catre un amic de-al ei. Ia cititi aici vraja vrajilor!

"Am o prietena care avea ochii caprui. De ceva timp inghite sperma, iar ochii ei sunt acum verzi, aproape ca ai baiatului de la care inghite. Mi s-a spus ca sperma poate schimba culoarea ochilor, iar explicatia care mi s-a dat o spun si eu mai departe: Cum o pastila pe care o inghit ajunge in stomac si de acolo la cap de exemplu ca sa calmeze durerea, si sperma se poate descompune in stomac, si asa ajunge mai departe in corp, iar anumite substante din ea ajung sa schimbe culoarea ochilor." laugh.gif

Eu am doua nedumeriri:
1 - Hocus pocus se spune inainte sau dupa? laugh.gif
2 - In povestea de mai sus cine facea de fapt vraji? Vrajitorul sau vrajitoarea? Cred ca vraja vrajitorul a fost mai puternica decat vraja vrajitoarei! laugh.gif

Curata parapsihologie!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.