Ceas Casio

adi0l

Salutare

Am ochit modelul urmator de ceas Casio Beside Retrograde BEM501L7A si as vrea sa va intreb daca are cineva si daca isi merita banii(am vazut pe un site, si singurul de altfel pe care am vazut, ca este vreo 490 de lei). Sau ce parere aveti altii cu ceasuri Casio de ele?

Mersi
primul.contact
Eu am un ceas Casio de aproximativ 12 ani. Merge la fel ca in prima zi, am facut baie cu el, dus, am intrat in mare.
Doar cureaua originala nu o mai are, ca era dintr-un fel de plastic caucicat si s-a rupt.

lex404
casio sa stii ca-s foarte bune. eu am un G-Shock si merge perfect, ca-n prima zi!
banii nu conteaza smile.gif atata timp cat n-o sa-ti schimbi ceasul o data la un an, gandestete cata economie faci cu-n Casio smile.gif
zuv
QUOTE (adi0l @ 19th October 2009, 16:59) *
Sau ce parere aveti altii cu ceasuri Casio de ele?

Mersi

Excelente.Primul l-am purtat 9 ani,din care 8 fara sa necesite nici o interventie.Dupa 8 ani i-am schimbat bateria.Acum a ajuns la 11 ani,il poarta taica-meu.Cel pe care il am actualmente are doar 2 ani,deocamdata e "junior".Ambele au facut baie in mare fara nici o problema.
xgeox
F bune.Am un Casio Sea-Pathfinder de vreo 5 ani,tinut non-stop la mana.Folosit la mare,la mountainebike,la sala.Nici o problema nici odata.
teo0
am avut un casio data bank 6-7 ani pana sa-l pierd prin nisipul litoralului autohton sad.gif
a functionat excelent! (probail functioneaza si acum pe undeva)
Loox
CITAT (adi0l @ 19th October 2009, 17:59) *
Salutare

Am ochit modelul urmator de ceas Casio Beside Retrograde BEM501L7A si as vrea sa va intreb daca are cineva si daca isi merita banii(am vazut pe un site, si singurul de altfel pe care am vazut, ca este vreo 490 de lei). Sau ce parere aveti altii cu ceasuri Casio de ele?

Mersi

E foarte fain ala care vrei sa-l iei, e serios. Mie imi place. Eu am de un an un MTF 1219 pe negru , curea metalica, waterproof. Testat si paratestat in apa, dus, geamul chiar e scratch-proof, am dat cu el de pereti si toate alea si tot ca nou arata. Intarzie cu vreo 10 secunde pe luna. Recomand Casio, chiar daca e una din firmele mai de jos, sunt foarte bune.

stokarit_s
Sunt la al 4-lea ceas Casio si sunt multumit de ei.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.