Avira Premium blocata la scanarea completa

Toriania

Este prima data când scriu pe forum și vă rog frumos să mă ajutați.
Am AVIRA PREMIUM din septembrie , cu licență, iar sistemul operativ este Vista Home Premium. Nu am avut niciun fel de probleme cu Avira, chiar am observat că a fost foarte operativă în semnalarea și eliminarea unor viruși de pe net zilele trecute. Înainte am avut Avira Antivir Personal (free).
Am însă o problemă , care a apărut de câteva zile. Nu poate face scanarea completă a sistemului , blocându-se la „pagefile.sys”. În urmă cu 3 zile îmi arăta că nu poate deschide 2 file „ hiberfil.sys” și „ pagefile.sys” - pentru că sunt file de sistem de Windows. Am șters hiberfil.sys pentru că oricum nu am nevoie de el, dar azi s-a blocat la cealaltă filă . Ce pot face cu pagefile.sys ?
Am înțeles că este memoria virtuală și poate afecta funcționarea sistemului dacă o dezactivez sau dacă o șterg, mai ales că am doar 1 GB de RAM.
Dacă o dezactivez ( CUM ? ) o pot reactiva dacă sistemul devine melc ?
Aș vrea să pot face scanarea completa și nu înțeleg de ce se blochează doar în scanare completă, pentru că am setat Avira să facă doar scanarea de Windows și a făcut-o.
Nu prea am unde să merg să cer lămuriri pentru că eu sunt în Italia și nu se prea pricep, nici măcar la centrele specializate în PC.
Vă rog frumos sa-mi dați un sfat.
Vă mulțumesc.
crysty2k5
Alea sunt fisiere Windows in uz si nu le poti scana orice ai face. Nu este nicio problema, virusii nu stau in acele fisiere smile.gif

Au drepturi speciale.

Toriania
CITAT (crysty2k5 @ 19th October 2009, 22:06) *
Alea sunt fisiere Windows in uz si nu le poti scana orice ai face. Nu este nicio problema, virusii nu stau in acele fisiere smile.gif

Au drepturi speciale.

Multumesc pentru raspuns. Hiberfil l-am sters nu am nevoie de el , dar as vrea sa stiu cum pot face ca Avira sa treaca de pagefile-sys si sa scaneze restul, pentru ca se opreste la 19 %. Multumesc inca o data pentru ajutor.
cristian0007
QUOTE (Toriania @ 20th October 2009, 12:39) *
Multumesc pentru raspuns. Hiberfil l-am sters nu am nevoie de el , dar as vrea sa stiu cum pot face ca Avira sa treaca de pagefile-sys si sa scaneze restul, pentru ca se opreste la 19 %. Multumesc inca o data pentru ajutor.

Pai ii creezi o regula in program sa nu il mai scaneze. huh.gif
Toriania
CITAT (cristian0007 @ 20th October 2009, 17:59) *
Pai ii creezi o regula in program sa nu il mai scaneze. huh.gif

Multumesc frumos. Nu stiu insa de unde sa setez Avira sa nu mai scaneze fisierul respectiv. Pot seta Avira doar sa nu mai scaneze tot Windowsul. Daca setez asa, fara Windows nu e niciun pericol ? Multumesc anticipat.
JulotM
Apesi [...] pentru a cauta fisierul, apoi Add>>. smile.gif
Toriania
CITAT (JulotM @ 21st October 2009, 10:12) *
Apesi [...] pentru a cauta fisierul, apoi Add>>. smile.gif

Am reusit. Multumesc din suflet pentru ajutor. clapping.gif

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.