Toriania
19th October 2009, 14:24
Este prima data când scriu pe forum și vă rog frumos să mă ajutați.
Am AVIRA PREMIUM din septembrie , cu licență, iar sistemul operativ este Vista Home Premium. Nu am avut niciun fel de probleme cu Avira, chiar am observat că a fost foarte operativă în semnalarea și eliminarea unor viruși de pe net zilele trecute. Înainte am avut Avira Antivir Personal (free).
Am însă o problemă , care a apărut de câteva zile. Nu poate face scanarea completă a sistemului , blocându-se la „pagefile.sys”. În urmă cu 3 zile îmi arăta că nu poate deschide 2 file „ hiberfil.sys” și „ pagefile.sys” - pentru că sunt file de sistem de Windows. Am șters hiberfil.sys pentru că oricum nu am nevoie de el, dar azi s-a blocat la cealaltă filă . Ce pot face cu pagefile.sys ?
Am înțeles că este memoria virtuală și poate afecta funcționarea sistemului dacă o dezactivez sau dacă o șterg, mai ales că am doar 1 GB de RAM.
Dacă o dezactivez ( CUM ? ) o pot reactiva dacă sistemul devine melc ?
Aș vrea să pot face scanarea completa și nu înțeleg de ce se blochează doar în scanare completă, pentru că am setat Avira să facă doar scanarea de Windows și a făcut-o.
Nu prea am unde să merg să cer lămuriri pentru că eu sunt în Italia și nu se prea pricep, nici măcar la centrele specializate în PC.
Vă rog frumos sa-mi dați un sfat.
Vă mulțumesc.