Wordpress: multiple single.php for same post

neohq

Buna ziua,

Problema mea se regasesti si aici:
http://wordpress.org/support/topic/281558 , doar ca nu a primit raspuns individul respectiv.

Sa va explic ce vreau sa fac. Vreau sa creez pe langa single.php inca un fisier asemanator intitulat single2.php si sa fie folosit exact in acelasi mod. Vreau sa fac cumva ca in single.php sa pun un link care sa ma duca in single2.php. Adica sa am 2 templates pentru acelasi post doar ca actionate din locuri diferite. Cand dau de pe pagina principala pe un post sa ma duc in postul respectiv (template single.php) iar acolo in post vreau sa pun un link care sa ma duca tot in acelasi post doar ca folosind alt template (single2.php).

Pe scurt, vreau 2 template-uri (single.php si single2.php) pentru acelasi post. Accept si solutii asemanatoare.

Am incercat sa ma uit prin prin codurile php sa vad cum ii actionat single.php ca sa fac si eu o cale de acces asemanatore pentru single2.php, dar nu am reusit nici cum. Ma chinui de cateva zile.

Tot ce am gasit este asta:

CODSURSA
<?php
if (in_category('Dute')) {include (TEMPLATEPATH . '/single1.php');
}
else { include (TEMPLATEPATH . '/single2.php');
}
?>

Problema ii ca eu nu vreau pentru categorii ci pentru posturi.

Multumesc pentru ajutor.

OriginalCopy
Salut.
Tot nu te-a ajutat nimeni?

Nu cunosc cum functioneaza WP, insa vocea interioara de programator imi spune ca poti pasa un argument in $_GET si include conditional ce template vrei.

again
cu is_single(array(id_post, id_post, 6, 14)) cred ca ar merge
poti construi array-ul cu ultimele tz posturi (cele care apar pe prima pagina)
neohq
Toata treaba asta vreau sa o pun in spatele unui click (<a href=" cod php "></a>), am incercat cu $_GET insa nu se intampla absolut nimica, probabil ceva nu fac bine sau metoda nu este buna in cazul meu.
@Again - Eu vreau pentru toate posturile asa ca in metoda ta de mai sus ar trebui ca de fiecare data cand pun ceva nou sa intru in script si sa mai adaug cate un numar, presupun.

Vreau un buton de switch pe care am sa il pun in single.php iar cand apas pe acel buton sa imi activeze automat template-ul din single2.php (pentru acelasi post).

Am incercat si cu "include" dar tot nu am reusit nimica, daca tin bine minte au intrat in conflict cele 2 fisiere.
neohq
Gata baieti, am reusit aceasi smecherie cu attachement.php. Imi pun aici scriptul dorit si il accesez printr-o poza/link din post.

Va multumesc pentru ajutor.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.