Flori in dormitor

euchiareu

am o vecina care in toata casa are vreo 200 de ghivece?
in dormitor deasupra patului are plante puse pe perete, la geam, pe podea...am incercat sa ii spun ca noaptea consuma mult oxigen si ca ii face rau....insa ea sustine ca noaptea nu are nici o problema.
chiar se poate dormi cu florice in camera?
hai sa zicem un ghiveci doua....dar cateva zeci de ghivece...chiar nu se simte? ce informatii aveti?
ce parere aveti despre camerele de dormit impodobite cu multe ghivece?
e sanatos?
lex404
depinde de flori. atata timp cat n-au prea mult iod, poate dormi linistita
din cate imi aduc eu aminte, plantele mai mult emana decat sa foloseasca O2, adica, ele produc O2 smile.gif

HADE 61
din cate imi aduc eu aminte, plantele mai mult emana decat sa foloseasca O2, adica, ele produc O2 smile.gif
[/quote]
si eu tot asta stiu . cred ca nu e bine cu flori in dormitor pentru flori .n-au nici lumina suficienta si e prea cald .
@@ euchiareu - in postul tau mie mi se pare ca e un comentariu rautacios nicidecum ca grija fata de posesoarea florilor .
iubitelu
Atata timp cat au lumina ele pot face fotosinteza si produc oxigen. DAR PE TIMP DE INTUNERIC. NU POT PRODUCE O2 IAR PENTRU A SUPRAVIETUI AU NEVOIE DE ACESTA. NU ESTE RECOMANDAT SA DORMI IN ACELASI LOC UNDE LE AI. MAI ALES LA OAMENII DE VARSTA A TREIA SAU COPIII.
diorama
Yeah, right dry.gif ! Nu-i bine pe naiba. E bine asa cum iti place. Daca nu esti alergic, nu e nicio chestie. Eu stau cu o gramada de flori in camera si n-am nimic. Eu sunt de parere in felul urmator: o camera goala e o camera deprimanta. Prin urmare, daca eu ma simt confortabil, linistita si bine dispusa dand peste tot cu ochii de flori si verdeata, atunci inseamna ca regulile alea sunt doar un mit. Probleme au aia care nu deschid un geam cu zilele ca, vezi Doamne, intra frigul sau ii trage curentul, de acolo lipsa de O2.
anknic
mey da' voi nu aerisiti de 2 ori pe zi camera? ca daca o aerisiti atunci intra suficient oxigen cat sa poata papa florile (desi ele noapte cam intra in repaos) absolut linistite si sa mai ramana si pentru foarte multi oameni!
anknic
LE: ca am citit acum ca unui om ii sunt necesare 60g de oxigen in 24 de ore. eu una nu pot sa cred ca o planta poate consuma mai mult (un fag produce in 24 de ore oxigenul necesar pt.3 oameni, deci e clar ca in 24 de ore bilantul oxigenului produs e superior cu mult oxigenului consumat)...

oricum eu cred cu tarie ca a avea plante verzi contribuie la bilantul pozitiv al oxigenului in aer.

diorama
Exista un topic, cred initiat de Gomez (dar nu sunt sigura, doar cred) in care este vorba despre plante care chiar curata aerul. Rau nu au cum sa faca. Decat in cazul in care nu deschizi un geam cu saptamanile, dar atunci nici flori nu mai ai, ca vor fi fost de mult invadate de daunatori din lipsa de aerisire.
OanaO8
Si eu am flori in dormitor si pot spune ca dorm foarte bine , chiar mai bine decat anul trecut cand nu aveam umiditate in camera si trebuia sa tin tot timpul un vas doua cu apa pe calorifer si chiar si asa tot ma trezeam dimineata cu nasul uscat. Acum este mult mai bine si nici nu mai tin vase cu apa pe calorifer.
"E bine asa cum iti place" Diorama ,ai dreptate smile.gif
cracanici

CITAT (HADE 61 @ 18th October 2009, 14:56) *

si eu tot asta stiu . cred ca nu e bine cu flori in dormitor pentru flori .n-au nici lumina suficienta si e prea cald .
@@ euchiareu - in postul tau mie mi se pare ca e un comentariu rautacios nicidecum ca grija fata de posesoarea florilor .

Tin minte ca asta am citit si eu intr-o revista cu ceva timp in urma.....ca plantele pe timp de noapte consuma oxigen.
Acum un ghiveci nu cred ca afecteaza......numai sa nu exageram cu florile in dormitor.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.