Targul de Turism

barny

Buna Ziua!

Am trecut si eu de curiozitate pe targul de turism.
Mare a fost uimirea mea cand am vazut oamenii cum trageau dupa ei geamantanul....da ...geamantanul...plin de hartii.
Nu inteleg de ce trebuie sa iei de la standuri ata de multe hartii...bine strangi de la mai multe...dar de ce trebuie sa iei cate un team ca reviste sau coli cu aceleasi exemplare?
Erau oameni care ajunsese sa se certe pentru cateva pixuri sau bomboane?oameni buni ce inseamna aceasta disperare?
inghesuiala....muzica...oameni dezorientati care treceau de cate 2/3 ori prin fata unui stant si luau ofertele de fiecare data.
in special cei in varsta....se zic despre cei tineri ca nu sunt educati corespunzator...dar in astfel de ocazii observam ca si cei varstnici ajung sa se impunga sa se ia la cearta si sa se jicneasca doar pentru o bomboana?
e dezastruuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu se mai controleaza nimeni.

in afara de acest lucru au fost zile bunicele....erau oameni ce se distrau, care intradevar erau interesati si de plecari si petrecerea timpului liber...
coliver
Ai avut vanzari proaste??? biggrin.gif

me_and_myself
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...;hl=targ+turism
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.